2777
2789

هرچی اینجا عکس میزارم نمیشه میشه لطفا آیدی تلگرام بدید پیام بدم بگید چرا بعضی فیلم هارو نمیاره مشکلش چیه؟

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(کاربری دست سه نفره)

چون کدک های تصویری رو نصب نکردید یا از پلیر بروزی استفاده نمیکنید با پات پلیر تست کنید

۹۹ درصد اوکی میشه نشد باید خطا رو برسی کنید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون کدک های تصویری رو نصب نکردید یا از پلیر بروزی استفاده نمیکنید با پات پلیر تست کنید۹۹ درصد اوکی م ...

چطوری باید نصب کنم اصلا سر درنمیارم از این چیزا

چون کدک های تصویری رو نصب نکردید یا از پلیر بروزی استفاده نمیکنید با پات پلیر تست کنید۹۹ درصد اوکی م ...

کافیه در گوگل سرچ کنید

اول باید خطا مشخص بشه

عکس بدید یا متن خطا رو اینجا بفرستید

یا از سایت معتبری مثل  soft98 فایل پات پلیر رو دانلود و نصب کنید و کلیپ ها رو با اون باز کنید و اگه خطایی داد باید برطرف بشه

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
کافیه در گوگل سرچ کنیداول باید خطا مشخص بشهعکس بدید یا متن خطا رو اینجا بفرستیدیا از سایت معتبری مثل ...

متنش اینه

We can't open.........This may be because the file type is unsupported.
The file extensions  is incorrect,  or the file is corrupt.

خیلی ممنونم ازتون.

خطا کدک تصویری رو ساپورت نمیکنه میتونید کدک های تصویری رو حدا دانلود و نصب کنید و تست کنید یا همون پات پلیر رو نصب کنید که اکثر فرمت هارو پشتیبانی میکنه

بستگی داره ویندوز ۳۲ بیتی باشه یا ۶۴ بیتی

الان اکثرا ۶۴ بیتی هستند به دلایلی

از اول گزینه دوم رو نصب کنید رمزش رو هم کپی کنید

خطا کدک تصویری رو ساپورت نمیکنه میتونید کدک های تصویری رو حدا دانلود و نصب کنید و تست کنید یا همون پ ...

نمی‌فهمم سردر نمیارم اصلا😭

دانلودش کردم میخوام نصب شه 

مینویسه 

Windows cannot complete the extension

The destruction file could not be credited 

Error........:No error description available 

نمی‌فهمم سردر نمیارم اصلا😭دانلودش کردم میخوام نصب شه مینویسه Windows cannot complete the extensionT ...

شات بدید

با چه نرم افزاری بازش میکنید؟این فایل فشرده شده هست باید با برنامه ای مثل winrar یا 7zip بازش کنید و نصب کنید البته اگه وین ۱۱ دارید نیاز به هیچ کاری نیست

شات بدیدبا چه نرم افزاری بازش میکنید؟این فایل فشرده شده هست باید با برنامه ای مثل winrar یا 7zip باز ...

خیلی میکنم کمک میکنید 

از مراحل اش شات میدم ببینید 

این چیزایی که میگید من اصلا نمیدونم چی ان