2777
2789
عنوان

وارد ها ب لپ تاپ بیایین لطفا

158 بازدید | 41 پست

. من فایل های موبایل رو، روی سیستم باز کردم برای انتقال ب هارد. برای یسری(ک فکر میکنم فایلهایی بودن که با شریت برام ارسال شدن) باز نمیشدن و این اعلان میومد. منم  vLc رو انتخاب کردم. الان همه به وی ال سی تغییر کردن ولی باز نمیشن

!!! فقط ببخشید اینو بگم که من اصصصصلا از سیستم سر در نمیارم، لطفا کسی خواست راهنمایی کنه به زبان ساده بگه، یا بگه چه مسیری رو باید برم

یجا دیگه این سوالمو مطرح کردم چون یکم تخصصی و کلی جواب دادن نتونستم درستش کنم

منظور از فایل چیه؟

کلیپ یا عکس یا برنامه؟

Vlc یه پخش کننده مدیا هست یا همون عکس و کلیپ به زبون ساده

الان میخواید چه کاری کنید دقیقا

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
منظور از فایل چیه؟کلیپ یا عکس یا برنامه؟Vlc یه پخش کننده مدیا هست یا همون عکس و کلیپ به زبون سادهالا ...

کلیپ و عکس

الان مشکل اینه که. همه به شکل وی ال سی در اومدن. و پخش و باز نمیشن اصلا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلیپ و عکسالان مشکل اینه که. همه به شکل وی ال سی در اومدن. و پخش و باز نمیشن اصلا

Vlc قوی ترین پلیر هست باید پخش کنه کلیپ ها رو

میتونید بگید که یک کلیپ با پلیر دیگه ای پخش بشه یا همه کلیپ ها پخش بشن با همون برنامه

Vlc چه خطایی میده پخش نمیکنه؟

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
Vlc قوی ترین پلیر هست باید پخش کنه کلیپ ها رومیتونید بگید که یک کلیپ با پلیر دیگه ای پخش بشه یا همه ...

ینفر این توضیحات رو بهم دادن(داخل تنظیمات دنبال default apps یه همچین چیزی بگردین میشه تغییر داد که با vlc باز نشه دیگه.

ببینید فرمت فایل ها چیه اول و چه برنامه ای نیاز هست برای باز کردنشون و اون برنامه رو دیفالت قرار بدین برای باز کردن این فرمت) 

خب من پیدا کردم ولی ادامه ش نمیدونستم باید چیکار کنم

متوجه خط دوم نشدم که منظورتون چیهاینجوری میشه

فرمت تصویر ناخوانا هست فرمتش چیه؟

اول vlc رو باز کنید بعد اون فایلی که میخواید پخش بشه رو درگ ودراپ کنید داخل vlc (با کلیک چپ از فایل نگه داری بکشید داخل برنامه) ببینید چه خطایی میده

ینفر این توضیحات رو بهم دادن(داخل تنظیمات دنبال default apps یه همچین چیزی بگردین میشه تغییر داد که ...

تقریبا کامل توضیح دادن به زبان ساده😑

فرمت تصویر ناخوانا هست فرمتش چیه؟اول vlc رو باز کنید بعد اون فایلی که میخواید پخش بشه رو درگ ودراپ ک ...

فرمت رو چطوری باید بفهمم؟ 

اینکاری ک گفتین انجام دادم. مثل همون عکسی شد ک بالا براتون فرستادم

😅🤦🏼‍♀️من متوجه نشذم اخهحالا شما لطفا از روی اون عکسها بگین چی رو باید انتخاب کنم

این عکسی که دادید مربوط به اندروید هست باید از  لپ تاپ شات بدید

فرمت هم مثلا اینجوریه اسم فایل نقطه و فرمتش میاد مثلاً 123.mp4

143.png

و...

این عکسی که دادید مربوط به اندروید هست باید از لپ تاپ شات بدیدفرمت هم مثلا اینجوریه اسم فایل نقطه و ...

اهان مرسی ببخشید فکر کنم تو این عکس که دادم فرمت مشخص نیست اره؟ 

اهان مرسی ببخشید فکر کنم تو این عکس که دادم فرمت مشخص نیست اره؟

روش راست کلیک کنید و تغییر نام بزنید مشخص میشه یا دوبار رو اسمش کلیک کنید یا راست کلیک و گزینه آخر properties رو بزنید

Cheng رو بزنید و vlc رو انتخاب کنید 

روش راست کلیک کنید و تغییر نام بزنید مشخص میشه یا دوبار رو اسمش کلیک کنید یا راست کلیک و گزینه آخر p ...

راستی درکل برای باز کردن این فایل ها. این گزینه ها میاد، یکی دوتا رو همینجوری تست کردم اوکی نشد

2810