2777
2789
عنوان

تو اقدامم توروخدا بیاین

140 بازدید | 23 پست

۴روز از اینکه پری شم میگذره و نشدم الا یه سینه ام بزرگترشده و درد داره شوهرم متوجه شده رحمم اومده جلو و به سختی میتونم رابطه برقرار کنم احتمال اینکه حامله باشم هست؟🥲

چه زود شکمت اومده جلو 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایییی از دست بعضی زنای حرف درست کننننن

چهار روزه از پریودیت گذشته بعد یهو سینت باد کرده ،رحمتم ور قلمبیده ،این یعنی حامله لیییی

چرا ایقد یبک مغزید واقعا خب همی کارا رو میکنید که شوهراتون فراری میشه ن 

ببین رحم به این زودی ها جلو نمیاد ولی سینه ها حساس بشن یا حس کنی سنگین شدن طبیعیه ترشحات بعضیا زیاد میشه موقع بارداری و اینکه یا آزمایش بده یا بیبی چک بزن که از فکر و خیال کردن راحت شی

تو ۱ماه میاد جلو؟

نه به اون صورت مگه اینکه خیلی لاغر باشی که اونم تا سه ماه نشون میده یه ماه هنوز چیز خاصی نیست کلش چند میلیمتره میتونی سرچ کنی ببینی مثلا تو هفته چهار بارداری اندازه جنین چقدره