2777
2789
عنوان

ستاره هستم❌ از خواستگارم میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 21 پست

اگر اخلاقش خوبه و فردا روزی سرکوفت خانوادتون رو بهتون نمیزنه حتما قبول کنید و البته مشاوره پیش از ازدواج هم برید پیش یه مشاور حاذق 

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
بخاطر شغلش که پلیسه اینجا میگفتن خوب نیستن

بشدت مخالف ازدواج با نظامیم بشدتتتتتتت

ولی شرایطت بدتره دور از محیط

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حس میکنم صبر کنی مورد بهتر برات میاد ولی خب نظر خودت چیه پسره چند سالشه خودت چند سالشه ازدواج با نظا ...

من ۲۳ اون اقا ۲۸

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
2805

نظامیا ممکنه اخلاقشون یکم خشک باشه البته ک همه یجور نیستن ولی خب اینو باید بررسی کنی 

حقوقشونم زیاد نیست کارمند دولتن دیگه خودت معلمی بهتر متوجه میشی 

فقط عزیزم خیلی رو اخلاقش تمرکز کن و سخت بگیر ک بعدا پشیمون نشی

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
بشدت مخالف ازدواج با نظامیم بشدتتتتتتتولی شرایطت بدتره دور از محیط

اره اگه پیگیر تاپیک هام باشین میبینین که چقدر شرایطخودم خاصه

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
اره اگه پیگیر تاپیک هام باشین میبینین که چقدر شرایطخودم خاصه

عزیز دلم شما یه آدم با شخصیت و تحصیل کرده ای 

اینکه اطرافیانت  مشکلاتی دارن درست ولی شما باعثش نبودی مشکل تو زندگی همه هست پس حس نکن برات خواستگار بهتر نمیاد ربط نداره اوونایی ک اینطور حس میکنن آدمای سطحی نگری اند خانواده مهم هست ولی خانواده ی بدی نداری از نظر من 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1