2777
2789
عنوان

یه سوال در باره از پوشک گرفتن اکه تجربه دارید بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 23 پست

باید چند روز خونه بمونی بعدم ک میخای بری بیرون باید کوتاه بیرون باشی یا جایی بری ک امکان دسشویی بردنش باشه یا اگه خیس کرد مسئله ای نباشه کم کم تایم بیرونو طولانی کنی و جاهای دور از خونه بری تا هم اون عادت کنه هم خودت خیالت راحت باشه همش سرجمع ۱ماه طول میکشه

ولی اینطوری ک پیش میری بچه یاد نمیگیره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید ی هفته جایی نری واجبم بود رفتی ش و ر ت آموزشی تنش کنی زود زودم بیرون جیش بگیری من دخترمو وقتی ی سال و نیمه بود از پوشک گرفتمش

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
من تازه دخترمو از پوشک گرفتم ۲۶ماهه اس ببین یه نصیحت جی کنم تا وقتی که یک دقیقه هم پوشک کنی یاد نم ...

بببخشین خودتونو کثیف نمیکنه یعنی جیش کنه یا پی پی کنه تو خونه

منم دخترم ۲۲ماهشه میخوام بگیرم ولی میترسم که خونه رو کثیف کنه آخه خییلی حساسم به خونه 

باید همه چیو بشورم 

حس پیدا نشدنی فقط؛ حس مادریه +سختی‌های زندگی، با بچه‌هام قابل تحمله🫶
نه خیلی وقته شبا بازه جیش نمیکنه‌

خب اگه شب تا صبح نگه میداره یعنی مثانش میتونه نگه داره باید چند روز بدون پوشک نگهش داری اگه میتونی فرشات رو یه هفته جمع کن اصلا دعواش نکن اگه خودش رو خیس کرد هر نیم ساعت ببرش دستشویی اگه بردی بیرون پوشک آموزشی تنش کن بهتره پارک میبری دستشویی نبری تمیز نیست کم کم یاد میگیره اوایل استرس داری ولی به بچه منتقل نکن اصلا سخت نیست حوصله میخواد اگه دیدی کنار نمیاد بدون پوشک اصرار نکن بزار چندماه دیگه دوباره شروع کن ولی الان فصل خوبیه گرمه راحت‌تر میشه از پوشک گرفت از این صندلی توالت فرنگیا براش بگیر بزار تو حمام لباس زیر پاش کن خودش راحت بره 

خب اگه شب تا صبح نگه میداره یعنی مثانش میتونه نگه داره باید چند روز بدون پوشک نگهش داری اگه میتونی ف ...

نه بابا رو فرشامون که حساس نیستیم چون قراره یه ماه دیگه بدیم بشورن 

ممنونم ازتون 🙏

بببخشین خودتونو کثیف نمیکنه یعنی جیش کنه یا پی پی کنه تو خونهمنم دخترم ۲۲ماهشه میخوام بگیرم ولی میتر ...

چن بار کرد  والا ...دیگه تشت و لگن اوردم و شستم تو این فصل گرم بود  هوا  راحتر بود برام