2777
2789
عنوان

می‌خوام برم یک لاین از ارایشگری یاد بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشحال شدم دیدمت...تاپیک هات خونده بودم...حالت دلت مثل چهره ات عالی باشه😍😍😍

مرسی عزیزم چه جمله انرژی مثبت قشنگی بود همچنین برای شما❤️❤️

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
مرسی عزیزدلم لطف داری بهم ❤️اتفاقا گفتی۲۶ امروزم خود روانشناس میگفت اصلا بهت نمیخوره متولد ۶۹ باشی ن ...

سنت کمتر دیده میشه عالیه این🥰

اها اره راس میگی اونوخ میگه از من یاد گرفت 

لاین ناخون و رنگ خیلی طرفدار داره من اینجا که هستم 

رنگ کارش ۱۷ سالشه هم کراتین میکنه هم رنگ میکنه 

خیلی حرفه ایی و ماهر درآمد اون خیلی خوبههه خدایی ولی یکم ریسک داره ک اونم بلد باشی اوکیه 

ناخن ولی ریسک اینا نداره 

یه شغلیه ک همیشه مشتری داره و محرم و اینام تعطیل نیس 

نه اصلا منم ترس داشتم بعد آموزش چیکار میکنم 

کجا برم ..

ادامه بده حتما میبینی مثلا یه رنگکار خفن تو یه سالن معروف شهر شدی 

یا یه سالن باز کردی واسه خودت ، خلاصه خیلی خوبه درآمد داشته باشی و سرت گرم یه هنری باشه 

ببخشید طولانی شد گلم 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
سنت کمتر دیده میشه عالیه این🥰اها اره راس میگی اونوخ میگه از من یاد گرفت لاین ناخون و رنگ خیلی طرفدا ...

مرسی عزیزم انگیزه دادی بهم امیدوارم هم شما موفق بشی هم من❤️

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

اگه به میکاپ علاقه داری و تو ارایش کردن خودت خیلی راحتی برو میکاپ،

به خانواده همسرتم چیزی نگی از کجا میخان بدونن الان داری کجا میری و چی یاد میگیری،بذار وقتی کارت به اتمام رسید و حتی شاغل شدی اون موقع بدونن،

کار با مواد و رنگ یه کم سخت هس،هم سر پا میمونی هم بوی مواد اینا اذیتت میکنه،از بابت یاد گرفتنش نگران نباش جای خوبی بری که همه شگردارو بهت بگه و خودتم کلیپ های اموزشی اینا رو نگا کنی قطعا یادمیگیری

اگه به میکاپ علاقه داری و تو ارایش کردن خودت خیلی راحتی برو میکاپ،به خانواده همسرتم چیزی نگی از کجا ...

اخه عزیزم میکاپ به نظرت مشتری داره مثلا عروس که نمیاد زیر دست من باید صبر کنم اگر کسی مجلسی جشنی داره بیاد

رنگ و لایت از ابن جهت گفتم شاید بهتر باشه که مشتری براش همیشه هست 

اما قبول دارم یکم سخته زمان زیاد میبره من زن عموم چندساله سالن داره البته درکل کارش معمولی هست گفت بیا رنگ مو اینا بهت یاد میدم‌حالا موندم پیشش برم یا جای بهتر برم

اخه عزیزم میکاپ به نظرت مشتری داره مثلا عروس که نمیاد زیر دست من باید صبر کنم اگر کسی مجلسی جشنی دار ...

بنظرم برو پیش زنعمو یاد بگیر،

بعد برو جای بهتر ایراداتت رو رفع کن،سوالایی که تو ذهنت هست رو ازشون یاد بگیر،

منظورم اینه صفر کیلومتر بری جای خوب اموزش ببینی،اونطور که باید از کلاس بهره نمیبری،یه چیزایی از قبل بلد باشی بهتر استفاده میکنی از کلاسا،

درست میگین لاین رنگ زودبازده هس،

خوشحالم که حالتون خوبه🥰