2777
2789

من بچم ده ماهشه موقع خوشحال میشه یا وقتی عصبانی میشه دستاشو محکم چند بار بالا و پایین میکنه تو نت نوشته علائم اوتیسم نگران شدم

به نیت دلم صلوات میفرستید لطفا😍❤

😐

هرچی توی نت مینویسه روباورنکنید 

بچه ی من از۷ماهگی اینجوری .موقع ذوق دستاشوتکون میداد 

الانم اینجوریه .الان ۱سالشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😐هرچی توی نت مینویسه روباورنکنید بچه ی من از۷ماهگی اینجوری .موقع ذوق دستاشوتکون میداد الانم اینجوری ...

توروخدا ؟ خیلی نگران شدم چند روزه از غصه دارم میمیرم طوری ک دیشب کارم به بیمارستان کشید

😐😐😐😐😐😐😐😐

هرچیزی میخونین و لطفا باور نکنین 

این یک حرکت طبیعی بین بچه ها تا دوسالگیه 

دختر منم یک سال و نیمشه موقع ذوق کردن بال بال میزنه

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم حمایت کنین https://instagram.com/vanil.20?igshid=1ig9puyxup16y
توروخدا ؟ خیلی نگران شدم چند روزه از غصه دارم میمیرم طوری ک دیشب کارم به بیمارستان کشید

آره .بیچاره اون بچه که داره شیرحرص میخوره .نکن این کارارو 

اگه خیلی نگرانی به دکترش زنگ بزن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
😐😐😐😐😐😐😐😐هرچیزی میخونین و لطفا باور نکنین این یک حرکت طبیعی بین بچه ها تا دوسالگیه دختر منم ی ...

وای خدا خیرتون بده من مردم از ترس

آره .بیچاره اون بچه که داره شیرحرص میخوره .نکن این کارارو اگه خیلی نگرانی به دکترش زنگ بزن

چند روز دیگه چکاب ماهنشه بهش میگم حتما

وای خدا خیرتون بده من مردم از ترس

یه فکری به حال خودت بکن عزیزم دلتو یکم محکم کن 

اگه بخوای سر هرچیزی اینجوری استرسی بشی که کارت تمومه 

فکر کنم بچه ات یه سرما هم بخوره اول شما کارت به بیمارستان میکشه 

به جای این نگرانی های الکی از لحظه لحظه بزرگ شدن بچه ات لذت ببر که پس فردا حسرتش به دلت نمونه

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم حمایت کنین https://instagram.com/vanil.20?igshid=1ig9puyxup16y
سلام عزیزم چک اپ بردی نی نی رو حالش خوبه؟

سلام عزیزم نه نبردم اما خداروشکر همه چیزش خوبه کلیم باهوشه چند روز فقط خودمو اذیت کردم