2777
2789
ب نظرت منم بمونم ارزش داره؟؟

ارزش که بله داره به نظرم 👍🏻اما سخت میشه چون یازدهم هم تاثیر داره ها . 

اگه موندی حتما مصاحبه خووووب بخون چون تراز ابحیم برای مصاحبه شده 10042 من شدم 7680 و خب خیلی تراز رشته ریاضیم رو کشید پایین . . البته برای من فرقی نکرد چون رشته زبان قبول شدم 🤲🏻

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متوجه نشدم؟؟؟مصاحبه بخونم؟؟؟

برای مصاحبه اختصاصی منظورم اینه تمرین کنید و ... ‌‌. 

البته منو ابجیم باهم کار کردیم دوتامون هم بد نبودیم اما گروه ابجیم خیلی خوب نبود اما برای من افتضاح بود گروهم . 

ما پکیج گرفتیم نمی‌دونم خوب بود یا نه و ارزش داره یا نه چون خودمون خیلی اولش ناراحت شدیم چون فکر میکردیم کلا کپی کاریه و الان میگیم خوب بوده انگار و ... .

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
ارزیابی شایستگی ۸۴۰۰ گزینش ۶۰۰۰

به سلامتی 🌱

در طول سال خوب خوندم برای نهایی و منابع فرهنگیان، معدل نهاییم ۱۷ و ۷۲ شد. دو ماه مونده ب نهایی ۱۲ ۱۳ ...

سلام عزیزم میشه لطفا از گزینش بهم بگی که چه سوالایی ازت کردن و چه جوابایی دادی؟ سخت بود آیا؟ سوالات مچ‌ گیری بودن؟ از مصاحبه تخصصی هم میگی که چه موضوعاتی دادن؟

سلام عزیزم میشه لطفا از گزینش بهم بگی که چه سوالایی ازت کردن و چه جوابایی دادی؟ سخت بود آیا؟ سوالات ...

گزینش فرق مرجع تقلید و ولی فقیه 

اتصال نماز به امام جمعه تو نماز سه رکعتی ک رکعت دوم برسم 

واجبات نماز اینکه مثلا قنوت واجبه؟ 

وضو انواع غسل روخوانی قرآن ک البته من بدخوندم  واقعا 

نماز جمعه کی ب کی میرم نماز جماعت‌ همینطور 

وظایف رهبری 

راهپیمایی ک البته من گفتم رفتم‌ اما مسیرش رو کامل بلد نبودم 

مجالس مسلمانان اجتماعاتشون‌ چیه

اوقات شرعی

کتابای مذهبی ک خوندم 

نماز ذکرها رو پرسیدن‌ کلا 

حجابم‌ رو پرسیدن چقدر رعایت میکنم کلا  سخت نیست باید اطلاعاتتو‌ بالا ببری ب پروفایلات  هم حتما حواست باشه گلم همه پیام رسانا‌ 

راستی پیام رسانایی ک استفاده میکنمم  پرسیدن من خارجی حساب فعال  ک آنلاین شم نداشتم

البته از بعضی نماز آیات پرسیده  بودن خیلی قابل پیش بینی نیست 

گفتن مثلا امانت رو چطوری ب بچه ها توضیح میدم‌ من گفتم خب ببینم یکی از اونیکی چیزی گرفته پس داده‌ سالم، تشویقش میکنم بالاخره خب تو کلاس پیش میاد، گفتم پیامبر رو که امین بودن براشون‌ تعریف میکنم داستانهای قرآنی و اینا‌...

تخصصی بحث گروهی ارتباط نامناسب والدین‌ و بچه ها بود راهکار و ریشه و علت باید میگفتین عالی بود 

آزمون رایانه در حد موافقم‌ مخالفم‌ 

و ارائه تحلیلی درمورد‌ پنلها‌ بود مقایسه باید میکردی میگفتی بهترینش‌ کدومه اصلا استرس نگیر در طول خوندن اون برگه ک بهت دادن دقت کن به متنش‌ خوب گزارش بنویس خوش خط ینی و دقیق ار چی بهت دادن نمودار و اینا مقایسه کن‌ 

سر بحث گروهی اصلا تو حرف کسی نپر

گفتن نماز قضا داری گفتم یادم نیست داشته باشم امسال، روزه رو پرسیدن دعای شب قدر رو ک جوشن‌ کبیره، هم دروغی نگو  ک تابلوئه من همسایه ها همه گفتن‌ چادری ام اما  خودم اونجا چادر گیر میکرد بهم گفتم مانتویی ام ، چادر هم میپوشم‌ دوتاش با هم ن که کلا چادری ام