2777
2789
عنوان

بچه که خودش نمیاد😑

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 35 پست
ممنون عزیزم احتمال خونه دار شدنم خیلی زیاده آزمون استخدامی هم مراحل گزینش رو دارم طی میکنم خیلی نگرا ...

عزیزم ایشالا که بهترینا و همون چیزی که میخوای برات رقم بخوره

قربونت برم💛

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://abzarek.ir/service-p/msg/1998512

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای جدی موافقت کردهمسر منم گفت باشه با سرپرستی هیچ مشکلی ندارم اما ته دلش عاشق بچه نوزادهمنم چون هم ...

بچه آوردن با به سرپرستی گرفتن فرقی نداره. ما هدفمون لذت بردن از زندگیه و بچه رو مانع میبینیم.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
من فقط یادمه مادرم دونه دونه مارو شوهر میداد...۶تا دختر ...فقط میداد نمیگف این پسره خرابه رفیق بازه. ...

ای واقعا ادم نمیدونه چی بگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم اولش طرز فکری مثل بچگیهای خودت داری میگی با این سیستم بزرگ میکنم 

بعد ک بچه میاری میبینی یهو امنیتا میشه صفر نمیتونی بچه رو بفرستی تو کوچه بازی کنه،پارکم میبری یه عده پیدا میشن بگو بچت داد نزنه همه چیو سوار نشه،خانه بازی میبری از خود مُیول تا مادرپدرای دیگه میگن حق با بچه ماست تو بچت بگو ساکت بشینه 

خونه هم ک اپارتمانی پس این بچه کجا هیجانشو تخلیه کنه 

من اوایل پسرامو میبردم پارک دیدم یه عده پیرزن پیرمرد میان دقیقا تایمی ک برای بچه هاست میگن جمعشون کنید ساکت باشه ما بتونیم ریلکس کنیم،خانه بازی بردم یه دوچرخه اونجا بود سه تا بچه تو نوبت اونوقت یه بی درک میگفت برید با بقیه بازی کنید این فقط واس بچه منه 

کوچه هم ماشالا تایم عصرم ببری بیرون یه همسایه ک بچه خودش از ظهر ولو تو کوچه میاد میگه ببرش سر و صدا نشه

من نمیدونم کجا ببرمشون تنها کلاسی هم ک تو منطقه من بود نوشتم یه فوتبال بود یه شنا 

تو خود مدرسه هم شطرنج ونقاشی 

دیگه نمیدونم چه کنم موقع ما تو کوچه بودیم حیاط بودیم همه هم باهم بازی میکردیم

بچه آوردن با به سرپرستی گرفتن فرقی نداره. ما هدفمون لذت بردن از زندگیه و بچه رو مانع میبینیم.

ایشالله که موفق باشین

من غیر از لذت از زندگی به این فکر میکنم بچه هایی که هستن رو به دنیا برگردونیم

رو همین زمین قشنگ سالی ۱۷ میلیون کودک به دنیا میاد که گرسنه است 

عزیزم اولش طرز فکری مثل بچگیهای خودت داری میگی با این سیستم بزرگ میکنم بعد ک بچه میاری میبینی یهو ام ...

نمیدونم ما زندگیمون متفاوته

اما این  برنامه میگم شاید به دردت بخوره

مثلا صبح که بیدار شدن یه صبحونه بخورن بعدش یکم بازی کنن 

بعد یه کارتون نگاه کنن

یه نهار بخون

یه خواب ظهر خوبه

بعدش یکم بازی با گوشی نه زیاد در حد یه ساعت چه بخوایم چه نخوایم  نمیشه نباشه

بعدش با اسباب بازی

عصرم برین یه پارکی که اذیت نشین و راحت بتونین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این حرفو نزن تو داری از جون براشون مایه میزاریسعی کن با اخلاق و محبت بهشون ارامش بدی همین که به بچه ...

میفهمم چی میگی چون خودمم همین حس رو به خانوادم دارم

ولی باور کن دست خودم نیست با تک تک سلولهای بدنم احساس خستگی میکنم اصلا انگار نمی‌دونم از زندگیم چی می‌خوام حوصله هیچی رو ندارم افسردگی گرفتم انگار 

ببین من حمایت همسر و خانوادمو دارم ولی برام کافی نیست این دوتا بچه انرژیمو کامل میگیرن مخصوصا نوزاد بدقلقی که دارم دلم برای بچه ی اولم میسوزه براش کم میذارم همه ی وقت صرف شیر دادن و خوابوندن بچه ی دومم شده با اینکه ۹ ماهش شده هنوز شیر خوردن و خوابیدن تنظیم نشده اذیتم واقعا 

نمیدونم ما زندگیمون متفاوتهاما این برنامه میگم شاید به دردت بخورهمثلا صبح که بیدار شدن یه صبحونه بخ ...

دقیقا برنامه ما همینه صبحها بعد صبحانه پای کارتون هستن تا تقریبا ظهر اگه نقاشی تکلیف نداشته باشن ،بعد ناهار چون خواب ظهر ندارن دوساعتی گوشی دارن ،بعد یکم اسباب بازی و عصرم با باباشون میریم بیرون دوساعتی بعد میایم خونه و شام و بعدم کلاس شنا 

حالا گاهی طرف صبح کلاس شطرنج و نقاشی دارن روزای زوجم فوتبال دارن بعدازظهر 

بازم پسرن انرژیشون زیاده

عزیزم به خاطر این افسرده این که علاقه دارین شاغل شین یا اینکه شرایط روحی تون به خاطر سبک زندگی غلط ا ...

دقیقا دلم میخواد درسمو ادامه بدم برم دنبال کار یا یه هنری 

می‌دونی من قبل از بچه دار شدنم همش تو باشگاه و کلاسهای مختلف و بازار و مهمونی بودم الان این خونه نشستنه پدرمو دراورده حس میکنم منو انداختن تو زندان این دوتا بچه زندان بانک هستن که باید بهشون خدمات هم بدم

بخدا میدونم اشتباهه ولی دست خودم نیست 

میفهمم چی میگی چون خودمم همین حس رو به خانوادم دارمولی باور کن دست خودم نیست با تک تک سلولهای بدنم ا ...

واقعا حق بهت میدم

سخته و داری خودتو وقف بچه هات میکنی

تازه کار خونه هم کم نیس:)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقا برنامه ما همینه صبحها بعد صبحانه پای کارتون هستن تا تقریبا ظهر اگه نقاشی تکلیف نداشته باشن ،بع ...

خیلی خوبه دیگه روال عادی رو طی میکنن

خوب دیگه انرژیشون زیاده😁 اینو دیگه کاریش نمیشه کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باور کن موقع ساختن بچه هیچ زن و شوهری باهم مشکل ندارن خیلیم لیلی و مجنونن مثل منو شوهرم 

شرایط مالی بد نیست وقتی باردار شدم هنوز قبل تشکیل نشده رفتیم سیسمونی خریدیم اتاقشو چیدیم 

بعد یکی دوماه بحثمون شد 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗