2777
2789

یکی از فامیلامونه که رفته بود برای مصاحبه و از‌ منم تو این مدت خیلی کمک گرف الان خیلی دوست دارم بدونم قبول شده یا نه😃

چون خیلی تو فکرم روزی رو تصور کردم که تو دانشگاهم‌ میبینمش و باهم اردو ها رو میریم و...

اما میترسم یهو قبول نشده باشه و شرایط خوبی نباشه که ازش بپرسم؟ چون من خودمم قبلا همینطور بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

چون کمکش کردی توی این مسیر خودش بهت خبر میده 

دوست من که خودش خبر داد بهم

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
اره کاش قبول شده باشه خیلی منتظرم🥲

نتایج کی میاد مگه ؟

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
چشم

چشمات سلامت 

مبارکت باشه راستی 

موفقیت های بهتر و بیشتر تو این مسیر برات خواستارم 

شما از الان الگو کوچولو ها کشور مون هستی پس خیلی شیک و منطقی رفتار کن عزیزم

اره عزیزم

واقعا خبر نداشتم بنظرت زشته از دختر عمه ام بپرسم قبول شده یا نپرسم معذب میشه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
2810