2777
2789
عنوان

مادر سمی

134 بازدید | 5 پست

من یه پسر هفت ماهه دارم بعد مادرم تا میاد خونمون دسته کلیدشو میده بچه لیس بزنه به زور ازش میگیرم میبینم کیفشو داده لیس بزنه که همه جا میزاره حتی رو سکوی توالت عمومی هم میزاره دوباره به زور میگیرم تا میرم اشپزخونه میبینم دوباره داده.

خیلی میترسم پسرم مریض نشه دیشب اصلا خوابم نبرد.

ضمنا بگم که مادرم مشکل روانی داره اصلا مادر خوبی برای خودمم نبوده خانواده سمی داشتم.

چیکار کنم من با این ادم نمیشه که از خونه بیرونش کنم

خیلی نگرانه بچمم

تو رو خدا جواب بدید حالم بده

چی بگم بهش اخطار بده بگو که قضیه اینطوره وگرنه ارتباطمو قطع میکنم

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیشه بهش بگی نده یا تا اومد سریع برو وسایل و لباساشو بزن سر جالباسی بگو زدم که راحت باشی

میره برشون میداره میدونه من بدم میاد بده به پسرم از عمدا میده مشکل روانی داره

چرا نه ..از چی میترسی ؟

با ترس هات روبه رو شو ...

زمان تولد ما نبودیم که خانوادمون رو انتخاب کردیم 

پس الان که خانوادت رو تشکیل دادی با دل و جون محافظت کن .جدی و با احترام  به دیگران حتی مادرت بگو دوست ندارم از خط قرمزهای زندگیم رد بشی .این زندگی منه .اگر دوستم داری ناراحتم نکن .اگر هم نه لطفا تنهام بزار.

سازش تا کی ؟؟به چه قیمتی؟؟