2777
2789
عنوان

خانم هایی که فولیکول سر در میارن

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 26 پست
رژیم خاصیم داشتی؟منظورم اینه وزنم کم‌کردی؟ببخش سوالام زیاد شد اخه خیلی استرس دارم ازدیشب اونقد گریه ...

نه من ذخیره ام کمه تنبلی ندارم و زنم شاید ۳کیلو زیاده  اما تردمیل و اوابوست بی تاثیر نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تونسی تعیین جنسیتم کنی؟من‌دیروز ز زدم‌ب یه دکتر برگش گف چون فولیه غالب نداری کاردکترا نیس حامل ...

من برا تعیین جنسیت نرفتم هربار دوتا فولی داشتن

خدایا به هرکسی که دلش نی نی میخواد یه نی نی سالم عطا کن🙏🥺 .. خدایا تو دلیمو برام نگه دار 🙏😍
عزیزم دکتر که الکی دکترنشده... فولیراگه به ۲۴ر۲۵ برسع و درشت باشه کیفیت بهتره

۲۴که نه بده ۲۲نهایت و اگر همون  ۱۱پری که صبحش سنو شدم شب ازاد شده باشه یا ۱۲پری قبل امپول که فایده نداره 

خدا به حق علی به درد سر دامنت سبز کنه

قربونت بشم مرسی از دعای قشنگت عزیزم😘😘خدا شمارم ب خواسته هات برسونه من سیدهم هستم برات از صمیم قلب ارزوی خوشبختی میکنم❤️

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....