2777
2789

از آیوآی سردرنمیارم

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم دیرنیست.. چوندتخمک اکثرا ۲۴ ساعت بعدش ازادمیشع و ۲۴ ساعتم زنده میمونه

خدایا به هرکسی که دلش نی نی میخواد یه نی نی سالم عطا کن🙏🥺 .. خدایا تو دلیمو برام نگه دار 🙏😍
من ۱۲ مین روز رفتم گفتن فولیکول غالب ندارم احساس میکنم غم عالم‌تو دلمه😞

روز ۷ برو بگو امپولت بده

خدایا به هرکسی که دلش نی نی میخواد یه نی نی سالم عطا کن🙏🥺 .. خدایا تو دلیمو برام نگه دار 🙏😍
روز ۷ برو بگو امپولت بده

نمیدونم امروز میخوام برم‌دکتر اخه این تنبلیه گه چیه افتاده بجونمون😔بنظرتون با وجود تنبلی و عدم‌داشتن فولیکول میشه تعیین جنسیت کرد یان؟😪

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....
نمیدونم امروز میخوام برم‌دکتر اخه این تنبلیه گه چیه افتاده بجونمون😔بنظرتون با وجود تنبلی و عدم‌داشت ...

چرا نشه..  یه کم سخته..

خودم تنبلی شدید با امپول رشد فولی و ارادساری دوتا بچه اوردم

نه عزیزم دیرنیست.. چوندتخمک اکثرا ۲۴ ساعت بعدش ازادمیشع و ۲۴ ساعتم زنده میمونه

نه من میگم ۱۱پریود که ۲۱دید چرا گفت فردا امپول بزن همون روز کاش میگفت بزن

چرا نشه.. یه کم سخته..خودم تنبلی شدید با امپول رشد فولی و ارادساری دوتا بچه اوردم

عزیزم تونسی تعیین جنسیتم کنی؟من‌دیروز ز زدم‌ب یه دکتر برگش گف چون فولیه غالب نداری کاردکترا نیس حامله نمیشی باید بری مرکز ناباروری 😪

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....
نمیدونم امروز میخوام برم‌دکتر اخه این تنبلیه گه چیه افتاده بجونمون😔بنظرتون با وجود تنبلی و عدم‌داشت ...

نه عزیزم بچه بیار تا جنسیت چون با جنسیت شانست کم میشه 

عزیزم تونسی تعیین جنسیتم کنی؟من‌دیروز ز زدم‌ب یه دکتر برگش گف چون فولیه غالب نداری کاردکترا نیس حامل ...

خوب برو منم میرم مگه چیه چه فرقی داره اونا بلد ترن

نه من میگم ۱۱پریود که ۲۱دید چرا گفت فردا امپول بزن همون روز کاش میگفت بزن

عزیزم دکتر که الکی دکترنشده... فولیراگه به ۲۴ر۲۵ برسع و درشت باشه کیفیت بهتره