2777
2789
عنوان

اخراجم کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 36 پست
این قدر اذیت کردت تاگفتم تسویه کن لامصب ناراحتم واقعا

فدای سرت چیزی ک زیاده کاره

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

فدای سرت چیزی ک زیاده کاره

دارپ میرم برامصاحبه

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو اوقات بیکاری تولید محتوا یاد بگیر.بعدش برای هر دقیقه از محتوایی که ساختی باید بهت پول بدن.

در ضمن آهن با حرارت و ضربه مقاوم تر میشه 

امیدوارم همیشه دلت رو شاد و عاری از غم .و از خدا میخواهم و مطمئن هستم که سال‌های بعد هیچ مشکلی نتواند  جلوی راه شما قرار بگیره.چون قراره از امروز شما با قدرتی هزار برابر به جنگ مشکلات بری 

می‌خوام سالهای بعد ببینم خودت یک برند معروف و پرطرفدار را مالکش شده باشی.فقط بعد اون کارگر خواستی برای شعب کانادا پرتقال ،اسپانیا قول بده من رو هم استخدام کنی

امیدوارم شاد باشید 

به قول مولانا:بر مرده دلان پند مده میازار خویش را ،،زیرا ابوجهل مسلمان شدنی نیست ،،جایی که برادر به برادر نکند رحم،،بیگانه برای تو برادر نشود....برا همه مردم دنیا آرزومندم که شاد باشن فقط اینطوری میتونن به بقیه هم شادی رو هدیه بدن
نذر بانو ام البنین کندست خالی برنمیگردی

ن همون روزش بعد اینکه این شد کار پیدا کردم رفنم چندجا الان سرکارم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹