2777
2789
عنوان

اخراجم کردن

1000 بازدید | 36 پست

بچه ها من خیلی زحمت کشیدم ۴ ماه مثل خر کارکردم تواین شرجی اهواز رفتم تانیرو گرفت گفت تسویه کنید زودتر تایم کاری رفتم تمیز کردم لطفا برام دعا کنید فردا برم سرکار بکار نیاز دارم  چون مستقلم دستم توجیب خودم  چندجا پیدا کردم یک تایم بوتیک ۳ تومن مانتو فروشی دوتایم ۶ تومن جایدیگه ۶ تومن لطفا دعا کنید من سرکار برم🙏حقم خوردن تا گفتم چیزی اخراج💔مستقل بودن سخته😢بدطدرحقم خوردن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
امیدوارم بهترینش برات اتفاق بیوفته💙

دعام کن واقعا نتوستم بخوابم فردا حداقل کار گیرم بیاد

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از خدا میخوام به لطف و رحمت خودش ، کار خوب و مناسبی نصیبت کنه که هم محیطش برات خوب باشه و هم پولش برات خیر و برکت داشته باشه. 🌸

اللهم صل علی محمد و آل محمد   💚

از خدا میخوام به لطف و رحمت خودش ، کار خوب و مناسبی نصیبت کنه که هم محیطش برات خوب باشه و هم پولش بر ...

اجی برکت بوده خدا انشالله اجرت باامام حسین رو ازم برنگردون حقی ک ازم خوردن توهینی ک کردن حداقل حقم برااینا جای دیگه بهم بده فردا

گاهی وقت ها یک چیزی از آدم گرفته میشه ک چیز بهتری داده بشه. از قانون جذب استفاده کن

ابجی به امید اینکار از کار قبلیم  زدم بیرون ناحقی کردن حق الناس پول نیس دلم هست 

اجی برکت بوده خدا انشالله اجرت باامام حسین رو ازم برنگردون حقی ک ازم خوردن توهینی ک کردن حداقل حقم ب ...

متأسفانه بعضی ها حق خوری میکنن. 💔 

از خدا میخوام به زودی کار بهتری نصیبت کنه و دلت رو شاد کنه. 💚

إن شاالله هم محیطش بهتر باشه و هم درآمدش. 🌸

متأسفانه بعضی ها حق خوری میکنن. 💔 از خدا میخوام به زودی کار بهتری نصیبت کنه و دلت رو شاد کنه. 💚إن ...

فردا ۳ تاجا مصاحبه میرم دعا کن این ۳ جا یکیش اوکی بشم اجیم

باشه حتما. إن شاالله هر کدوم که برات خیر و صلاحه ، جور بشه و دلت شاد بشه. 💚💖

من ثابقه کار دارم رو برگه ثبت شده برگه باخودم ببرم اجی بنظر