2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داداش من ی هفته داره حال میکنه برا خودش ۲۴ ساعتخ بیداره ک استفاده کنه خوشبحالش ایرانسل داره بهش بسته میدن من همراه اول دارم یچیزیم ازم میگیره😅😂

ای پانتورک! ای پانکورد! و ای پان لر! و در آخر ای تجزیه طلب ک دنبال دزدیدن اصالت بقیه ی قوم ها هستی و حتی سندی هم نداری !ای کسی ک دنبال تفرقه انداختن بین قوم های عزیز ایران هستی !ای کسی ک دنبال تفرقه انداختن بین افرادی ک آیین و اعتقادات متفاوتی دارن هستی! برو دنبال پدر واقعیت بگرد ای بی وجود بی وطن👋
اینا پیشنهاده مختص شما با توجه به مصرفتون هستبرای من کمترینش هفتگی ۵گیگ ۱۵تومنه

نه اخه جالب اینجاس که ۵ گیگ ۱۰ روزه ارزون تر از بسته های ناچیز تر اونه

چرا نمیمیری میگن خوبا زود میرن😏
داداش من ی هفته داره حال میکنه برا خودش ۲۴ ساعتخ بیداره ک استفاده کنه خوشبحالش ایرانسل داره بهش بسته ...

منم تازه همین نیم ساعت پیش فهمیدم که ۳ گیگ نت مفت بهم هدیه داده😂

منم تازه همین نیم ساعت پیش فهمیدم که ۳ گیگ نت مفت بهم هدیه داده😂

خوشبحالش من باید روزی ۱۰ بدم برا بسته اون ایرانسل داره هروز هی یهو داد میزنه ک بهش باز بسته دادن بیست و چاارساعته فیلم میبینه .

ای پانتورک! ای پانکورد! و ای پان لر! و در آخر ای تجزیه طلب ک دنبال دزدیدن اصالت بقیه ی قوم ها هستی و حتی سندی هم نداری !ای کسی ک دنبال تفرقه انداختن بین قوم های عزیز ایران هستی !ای کسی ک دنبال تفرقه انداختن بین افرادی ک آیین و اعتقادات متفاوتی دارن هستی! برو دنبال پدر واقعیت بگرد ای بی وجود بی وطن👋
خوشبحالش من باید روزی ۱۰ بدم برا بسته اون ایرانسل داره هروز هی یهو داد میزنه ک بهش باز بسته دادن بیس ...

عه منم مثل داداشت اینطوری میکنم😂