2777
2789
عنوان

رمانی که 😨😈😢

56 بازدید | 8 پست

من ی نوجوانم  ب تشویق بعضی از همکلاسی هام 

ی دوماهی میشه  ک رمان میخونم رمان هم ب شدت سم هستش جوریکه ک امشب ب طور واضح صحنه های روابط .‌.. رو گفته بود  درسته تقریبا نزدیکای ۶۰۰ تا پارت یا بیشتر خوندم از رمان های مختلف اما تا ب حال در این حد نبود 

بعد از خوندن اون پارت واقعا حالم بد شد و تپش قلب گرفتم 

دوستان لطفا قضاوت نکنید برا دختری ک هیچ حمایت عاطفی از طرف خونوادش و خصوصا پدرش نمیشه خیلی عادیه ک بخواد بره سمت همچین رمان هایی  

من واقعا دختر آفتاب مهتاب ندیده ایم   و شاید ب همین خاطر  هس ک الان انقدر ترسیدم من قبلا حالم از ازدواج بهم می‌خورد اما بعد از خوندن رمان  خیلی دلم میخواد ی نفر بیاد تو زندگیم 

میدونم واسه من نوجوان خیلی خواسته  بدیه و این هم بخاطر کمبود محبت از طرف پدرم  نباید همچین احساسی داشته باشم   چن بار هس ک ب خدا قول میدم سمت رمان نرم اما عادت کردم دیگه  چ کنم  فعالیت دیگه ای هم نمیتونم داسته باشم چون مادر پدرم سخت گیر هستن و بابا خسیس و پول کلاس تابستونی نمیده ک هیچ اجازه شم نمیده خوش ب حال بقیه بخدا ب همه حسودیم  میشه از ی جا ی چی دارن  دیگه اما من چی هیچی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای وای 

همش یاد دوران سمی نوجوانی خودم میفتم دلم میخواد خودمو اتیش بزنم همچین رمانایی میخوندم .

کلی ژانر دیگه واسه خوندن هست ، هری پاتر اینا خوندی ؟؟

مجموعه خردم کن و ...

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم