2777
2789
عنوان

عروسکامو ببینید😍😍عکس🥰

287 بازدید | 17 پست

خانما من عروسک باف هستم.تو عکس مشخصه کارمو باوجدان انجام میدم هم کیفیت کارم بالاست هم تمیزه و ظرافت داره و هم نمیتونم بی انصافی کنم و گرون قیمت بدم بااینکه کار دسته.اگه دوست داشتید میتونم براتون ببافم🥰

پیج عروسکبافی من dashke_baftt🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فروشیه؟؟؟ 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
قیمت

عزیزم اینا همه فروخته شده سفارش مشتری بوده ولی هر سفارش بستگی به قد کار و میزان سختی کار داره.ولی میانگین بخوام بگم هر سانت ۱۵ هزار تومن(عروسک بافت سانتی حساب میشه)

آفرین اینجا یه کاربرم هست قیمت میده یکم گرونه بنظرم ۴۰۰میگه مثلا

آره من همکارم میده سانتی ۳۰ هزار یعنی یه عروسک ۳۰ سانتی ۹۰۰هزار میشه خیلییییی زیاده.من میانگین ۱۵هزار میگم برای هرسانت

چقد قشنگن 😍

خیلی هنرمندی 🩷

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
اینا سفارشای مشتری هام بود که تحویل داده شد ولی هرمدل کسی بخواد سفارش میگیرم خودم با دست میبافم و می ...

آفرین به خانوم هنرمند و باسلیقه 

قیمت اون بال پروانه ای چند هست؟ 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
مرسی عزیزم انقدر همه تعریف کردن چشمام قلبی شد😍

لایق تعریفی عزیزم💙

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
2810