2777
2789

سلام ممکنه اضطراب جدایی بچه از ۷ ماهگی تا ۹ ماهگی باشه و بعد از اون به طور کامل برطرف بشه؟یا موقتیه و دوباره برمیگرده؟

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه معمولا از نه ماهگی به بعد کم کم مادرشو میشناسه ،بعد هم بستگی داره به خیلی چیزا ،اگه از اول تولدش هیچوقت از شما دور نبوده براش سخت میشه ،بعدش هم این اضطراب اگه درمان نشه تا آخر عمر به بچه لطمه های بدی میزنه

بچه معمولا از نه ماهگی به بعد کم کم مادرشو میشناسه ،بعد هم بستگی داره به خیلی چیزا ،اگه از اول تولدش ...

میدونم عزیزم

من سوالم اینه بچه من از ۷ ماهگی تا ۹ ماهگی کاملا نشانه های اضطراب جدایی رو داشت حالا که وارد ماه دهم شده برطرف شده میخوام ببینم این طبیعیه یا موقته و باز برمیگرده؟

خوب بگو چیکار کردی ،مثلا اگه سر کار می رفتی از هفت ماهگیش و اون هم دوماه گریه می کرده الان خوب شده ، ...

کاریش که نکردم اتفاقا دائما کنارش بودم برام عجیبه دکترش گفت این حالتاش از نه ماهگی بیشتر میشه ولی واسه دختر من برعکس شده برطرف شده،شما تجربه شو داری؟

کاریش که نکردم اتفاقا دائما کنارش بودم برام عجیبه دکترش گفت این حالتاش از نه ماهگی بیشتر میشه ولی وا ...

من شاغلم ،اولش برای بچه ها سخته مخصوصا پسر ولی کم کم عادت می کنن ،هر چی کوچیکتر باشن بهتره تا بیان مادرو بشناسن به شرایط عادت کردن ،ولی در کل ببین اگه علائمی مثل دندون قروچه یا ناخن جویدن داره خوب نیست ،یا تو خواب گریه کنه 

من شاغلم ،اولش برای بچه ها سخته مخصوصا پسر ولی کم کم عادت می کنن ،هر چی کوچیکتر باشن بهتره تا بیان م ...

هیچکدوم از اینا رو نداره فقط گاهی توی خواب گریه میکنه

مادر بودن خیلی سخته با هر  تغییر حالت بچه آدم فکرش هزار راه میره