2777
2789
عنوان

کاره شوهرم احمقانه است یا نه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 36 پست
میفهمم چی میگی ولی خب دیگه اورده به غرورش برمیخوره هی بخوای بگی کار اشتباهی کردی اگه میتونی با همین ...

خودمم دانشجویان خیلی وقته تو فکر اینم که یه شغلی برای خودم دست و پاکنم اماهمش به دربسته میخورم ناامید میشم😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا به خاطر خودش بیشتر حرص میخورم چون می‌دونم کم میاره حاضر بودم قسطش ۱ تومن باشه عوضش چنسال طول بک ...

میفهمم چی میگی ولی چاره ای نیست کاریه که شده عزیزم به قول یکی از کاربرا هرچی زندگیو شل تر بگیری راحت تر میگذره فعلا ذوق شوهرتو کورنکن بعد این ماه اگه کم اوردین منطقی بهش بگو عزیزم بیا ولخرجی نکنیم پولامونو خرج خوردو خوراک و ضروریات بکنیم اگه اضافه موند چیزای دیگه بگیریم البته بامهربونی بگو ناراحت نشه که برات لپ تاپ خریده 

راستی با لپتاپم میتونی کار انجام بدی در امد زایی کنی کارایی مثل ویرایش و چیزای دیگه البته من نمیدونم عزیزم تحقیق کن ولی میتونی خیلی کارا انجام بدی

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
میفهمم چی میگی ولی چاره ای نیست کاریه که شده عزیزم به قول یکی از کاربرا هرچی زندگیو شل تر بگیری راحت ...

میفهمم عزیزم

ولی انقد از اول زندگیم تو فشار بودیم دیگه بی طاقت شدم

واقعا دوسدارم عوض خریدن چیزای دیگه خوب بخورم خوب بگردم لذت ببرم

اگه داستان زندگیمو از اول بگم بهم حق میدی...به قول شما کاریه ک شده🙃

خیلی وقته توفکرش هستم ولی نمی‌دونم سراغ چه کاری برم که بتونم باهاش کسب درآمد کنم و سرمایه ام نخواد

میفهمم عزیزمولی انقد از اول زندگیم تو فشار بودیم دیگه بی طاقت شدمواقعا دوسدارم عوض خریدن چیزای دیگه ...

☹️☹️درک میکنم گلم ان شاالله خدا کمکتون کنه خیلی سخته که مرد به جای خرج های ضروری چیزای فرعی بخره 

ولی کارایی مثل ترجمه و ویرایش و اینا سرمایه نمیخواد یا ادمین شدن البته فکرکنم حقوقش کم باشه ادمین شدن ولی درکل خودت تحقیق کن بالپ تاپ برای کارکردن دستت بازتره

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️