2777
2789

بیرون که بردمش شوهرم گفت گوشواره هاش باز کن خطرناکه چون میبردمش اون سر شهر

منم باز کردم

اونجا توی کافیشاپ چندتا عکس ازش گرفتم و استوری کردم

الان دیدم چه عکسهای قشنگی شدن ولی گوشواره نداره

گفتم در اینده عکسهاشو ببینه یا دیگران ببینن با خودشون بگن دخترشون طلا نداره براش ارزش نذاشتن طلا بخرن

چون الان اکثرا یک گوشواره رو دیگه دارن

🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا خودت ظهور کن فقد خودت

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

جون بچه ات مهمتره یا حرف ۴ تا ادم بیخود؟ 

یا اینده عکس ببینه بگه کو طلای توی سرو گردنم؟ 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
دختر من همه چی داره ولی نمیندازه حتی گوشواره هاشو.نیگه دوست ندارم.مهم نیس برام

خدا دختر خوشگلتون حفظ کنه

احساس میکنم حساس شدم

چون بحث همیشه قوم شوهرم تعداد طلاهای سرو گردن دیگرانه

ناخودآگاه حساس شدم که نگن به دخترشون اهمیت نمیدن

2810