2777
2789
عنوان

شام چی بزارم 🥴🤔شما چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 80 پست
خوشبحالت،منم نوجوان بودم ابن موقع بوی غذای مادرم بلند سده بود،دقیقا همین موقع اذان،،،آخ چه روزایی بو ...

منم الان دخترم لم داده رو مبل دستور شام میده ۱۴ سالشه 🤣

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاممون املته😁

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

دیروز مرغ خوردیم همون ماهی درست میکنم

ماهی خوردی حتما ۲ دونه خرما بعدش بخورید 

ماهی طبعش بشدت سرد 

اونم برای شام

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
نه عادت نداریم .حاضری میخوریم ، میوه ، کیک ، تنقلات شام مفصل بشدت چاق میکنه و خطر کبد چرب داره ...

اره اینجوری خیلی خویه ولی عادت کردیم دیگه تغییرش سخته 

نا هر وعده ام باید برنج باشه با غذامون

من یکم سوسک و کرم از چین سفارش دادم اونا رو سرخ میکنم با نودل بخوریم

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

اره اینجوری خیلی خویه ولی عادت کردیم دیگه تغییرش سخته نا هر وعده ام باید برنج باشه با غذامون

حالا من همسرمو عادت دادم ها 😐 

چون توی خونه بابام این شکلی بودیم شام نمیخوردیم 

ازدواج ک کردم ، کم کم شام از سرش انداختم 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
2810