2777
2789
مهديسا هم دوست نداشت؟! 😕

چرا اونو دوست داشت ولی انقد بقیه گفتن خوب نیست دیگه خوشمون نمیاد

فکرکنم دخترم دلش با مهرساس هرچی میگم مهرسا تکون میخوره 😐😆

همسر مهربونم و‌ دختر نازم خداروشکر برای داشتنتون💗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا اونو دوست داشت ولی انقد بقیه گفتن خوب نیست دیگه خوشمون نمیاد فکرکنم دخترم دلش با مهرساس هرچی می ...

عزييييززززمممم 😍😍😍😍🤗🤗❤️❤️

مهرسا رو باباش دوست نداشت؟! 

بگو بچه خودش داره نظر ميده 😍😍😂😂😂

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
هلیا اولین انتخابمون بوده همسرم مردده ببینم میشه راضیش کرد مردا هم سخت میگیرن😑

وقتی من دخترمو باردار بودم رفتم سونو دکتره گفت اسم بچه رو فقط باید مادرش انتخاب کنه.فامیلش که همون فامیل پدریشه. پس اسم کوچیک حق ماماناست. 

مهربانی تورا زیباترین فرد درجهان میکند فرقی نمیکندظاهرت چگونه باشد☺

هوم جون ریپلای نمیشی نمیدونم چرا😕اتفاقا بهش گفتم حالا امشب خسته بود گفت مغزم کار نمیکنه😃فردا مفصل باهاش حرف میزنم بالاخره بچه بی اسم مونده😠

وقتی من دخترمو باردار بودم رفتم سونو دکتره گفت اسم بچه رو فقط باید مادرش انتخاب کنه.فامیلش که همون ف ...

ولی من نظر همسرم برام مهمه اونم دخترشه خب😌

هوم جون ریپلای نمیشی نمیدونم چرا😕اتفاقا بهش گفتم حالا امشب خسته بود گفت مغزم کار نمیکنه😃فردا مفصل ...

عزيزم به نظرم بگو تو اسامي انتخابيون بنويس من يكيشو انتخاب كنم . اونم اينجوري وقت ميزاره ميگرده 😍😍 

عزيزم به نظرم بگو تو اسامي انتخابيون بنويس من يكيشو انتخاب كنم . اونم اينجوري وقت ميزاره ميگرده 😍😍 ...

بنده خدا گوشیش ازین ساده هاس اصلا به نت و اینا علاقه نداره میگه تو بگرد تو نت بمن بگو من بگم خوبه یا بد😂😂😂بالاخره زود تکلیف اسمشو مشخص میکنم خوبه شما دونفرین دیگه کسی نیست بهتون بگه خوبه یا بد 😃من میگم بابام یچزی میگه داداشم یچیزی خواهرم یچیزی

ذوقم دارن نمیشه چیزی بگم

بنده خدا گوشیش ازین ساده هاس اصلا به نت و اینا علاقه نداره میگه تو بگرد تو نت بمن بگو من بگم خوبه یا ...

انتخاب كنيد  روز آخر بگيد معرفي ميكنيم دخترمون .... .

😂😂😂😂😂

ما كلا تو زندگيمون از اول خودمو خودت بوديم 😂😂😂

انتخاب كنيد  روز آخر بگيد معرفي ميكنيم دخترمون .... . 😂😂😂😂😂 ما كلا تو زندگيمون از اول خو ...

فکرخوبیه😀موفق باشین همیشه عزیزم

فکرخوبیه😀موفق باشین همیشه عزیزم

مرسي عزيز دلم به همچنين 😍🤗💋💋❤️

ولي به معني اسم ها تو نت زياد اعتماد نكن گلسا.

جديدا كلي اسم اجق وجق اومده با معنيهاي زيبا آدم شاخ در مياره 😁😁😁

مرسي عزيز دلم به همچنين 😍🤗💋💋❤️ ولي به معني اسم ها تو نت زياد اعتماد نكن گلسا. جديدا كلي اسم اج ...

دقیقا...یا مثلا یه اسم رو هرسایتی یه معنی براش زده.

عزیزم انشالله شماهم به زودی دامنت سبز بشه منم بعد کلی انتظار خدا لطفشو شامل حالم کرد😔توکلت و امیدت ...

باباشو ندارم که 😔😳

در ذهن الهی جدایی وجود ندارد،پس من نمیتوانم از عشقی که حق الهی من است جدا شوم برای همین است که همیشه میگویم👈 إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾       درسته فتح و پیروزی مال منه💪😊
آره عزیزم بخاطر همین میخوام کسی هم نداره تو فامیل ...حالا شوهرم رو مهرسا کلید کرده .....اسم قشنگیه و ...

باشوهرت حرف بزن بگو مهرسا قشنگه ولی خب بنابه اون دلایلی که گفتی بیخیال شه.

راستی بجز حلما؛محنا هم به زهرا میادا

2810