2777
2789
عنوان

خانما کسی هست ترس از دست دادن همسرشو

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 57 پست
من وسواس فکری شدید و ترس از دست دادن دارم و فکر میکنم فکر کردن من به چیزای بد باعث اتفاقای بدی میشه ...

عزیزم افکار تو هم در مورد مرگ عزیزان؟

من قبلا مادرم بود الان نامزدم زبونم لال البته

چیکار کنم ولم کنه

بهترین و تنها کسی که میتونه بهت کمک کنه خودتی.
باید متعهد بشی که تغییر کنی.. وقتی بخوای همه چیز آروم آروم تغییر میکنه.
الان که میگی خیلی وقته اینجوری شدی، مسلما یهویی افکار منفی نمیرن از ذهنت…آهسته آهسته .. مثلا امروز اگه 20 بار منفی بافی کردی ، فردا میشه 18 بار… پس فردا میشه 15 بار…. اینجوری باید مصمم باشی تا برسونی به نزدیک 0 بار
وقتی منفی فکر کنی، فرکانس بد داری میفرستی… خب اتفاق میفته طبق قانون..
همین باید برات بشه بزرگترین انگیزه برای تغییر.. که آگاهانه مسیری که دوست داری رو بسازی
برای اینکار، باید تمام توانت رو بذاری که به محض اومدن افکار منفی به ذهنت، سریع کنترل ذهنت رو دستت بگیری … باید سریع متمرکز بشی روی نکات مثبت هر موقعیتی که هستی، زیبایی ها رو ببینی ، داشته هات رو ببینی و سپاسگزاری کنی بابت داشتنشون … حالت رو همیشه خوب نگه داری.. اولش شاید سخت باشه ولی کم کم مطمعن باش میتونی.. من خودم اوایل برام سخت بود اما الان که افکار و خاطرات منفی که میاد به ذهنم، به 2 ثانیه نمیذارم بکشه.. سریع ذهنمو کنترل میکنم..مدیتیشن هم خیلی می‌تونه برای کنترل ذهن بهت کمک کنه..

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم افکار تو هم در مورد مرگ عزیزان؟من قبلا مادرم بود الان نامزدم زبونم لال البته

دقیقا منم اینجوری ام ببین من خیلی بدتر شدم فکرای وحشتناک دارم ادامه بدی مثل من بشی بترس از اون روز بترس 

این حرفا از من گذشته خود شیطان شدم من با افکارم

چون خودتو دوست نداری 

چون خودتو باور نداری 

چون به توانمندیات و به اینکه قوی هستی و میتونی وسواس رو پس بزنی ایمان نداری 

و از همه مهمتر خدارو تو زندگیت گم کردی 

اینا همه باعث شده هرروز بیشتر از دیروز تو باتلاق وسواس فرو بری 

دقیقا منم اینجوری ام ببین من خیلی بدتر شدم فکرای وحشتناک دارم ادامه بدی مثل من بشی بترس از اون روز ب ...

ببین یجا رفتم مسافرت اباسمو عوض کردم تا یه ماه نگران بودم تو خونشون دوربین باشه فیلم منو بگیرن خدا اخه چرا اینجوری شدیم 😭

نامزدم مبخاد بره سفر استرس دارم زمدگی نرمال یادم رفته

منم اوایل ازدواجمون همین طور بودم بخصوص هر وقت می رفت ماموریت

بعد یه اخلاقی داشت که تلفن جواب نمیداد

چندین بار تا از ماموریت برگشته بود رفته بود پیش دوستاش و یا خونه مادرش و منی که نگران بودم و زنگ می زدم بهش جواب نمیداد

اون اواخر قبل از طلاق هر وقت دیر میرسید میگفتم عیب نداره دیگه لابد مُرده

به مرگش راضی نبودم ولی اصلا نگرانش نمیشدم چون لیاقتش رو نداشت

ببین یجا رفتم مسافرت اباسمو عوض کردم تا یه ماه نگران بودم تو خونشون دوربین باشه فیلم منو بگیرن خدا ا ...

اینابیع ک تو میگی واسه من هیچی!اوایل اینارو داشتم انقد بها دادم الان دقیقا روانی شدم نرمال نیستم افکارم بیشتر دور از جون هممون در مورد جنازه و اینجور چیزاست میبینم تو تلوزیون ربط میدم ب خانوادم میگم باید دوباره ببینم 

پیدا نمیکنم ببینم عذاب میکشم

درست میگی چاره چیه همه راههارو امتحان کردم ۷ ساله

ترانه جان شما باید ببینید که این وسواس شما از کدوم باور شما نشات میگره و سعی کنید اون باورو اصلاح کنید.چون این باورهای ما هستند که مثل یک ژنراتور فکر عمل می کنند و افکار ما رو شکل میدن.
بعد اینکه اون باور مخربو شناسایی کردید سعی کنید باور مثبت مخالف اون باورو در خودتون شکل بدید.مثلا اگه به آلودگی و بیماری وسواس دارید باید باور اینکه بدن ایمن و مقاومی دارید رو در خودتون شکل بدید و آنقدر این باورو در خودتون تکرار کنید که جزئی از وجودتون بشه.
الله یکتا همراهتون…

اینابیع ک تو میگی واسه من هیچی!اوایل اینارو داشتم انقد بها دادم الان دقیقا روانی شدم نرمال نیستم افک ...

تلویزیون رو جمع کن 

اخبار اصلا نبین 

گشن زنی اینترنتی رو هم بذار کنار 

کلا از هر چیز منفی دوری کن

اینابیع ک تو میگی واسه من هیچی!اوایل اینارو داشتم انقد بها دادم الان دقیقا روانی شدم نرمال نیستم افک ...

من اینجوری نیستم که بگم باید یکاری کنم تا اتفاق نیفته فقط افکارش از صب تا شب تو‌مخمه و مدام به حس خودم اطمینان دارم و میگم اتفاق میفته از هیچی لذت نمیبرم الان باید دنبال لباس عروس باشم ولی افکارم ایناست😭😭😭😭

من اینجوری نیستم که بگم باید یکاری کنم تا اتفاق نیفته فقط افکارش از صب تا شب تو‌مخمه و مدام به حس خو ...

دنیا بر اساس باورها و افکار ما و فرکانسهایی که بهش میدیم بهمون انرژی برمیگردونه  

شما فرکانس منفی بدی ،منفی دریافت خواهی کرد و فرکانس مثبت بدی ،مثبت دریافت خواهی کرد ،این یک قانونه

پس مثبت فکر کن که مثبت اتفاق بیفته ...

2810