2777
2789

وای بچه ها هنوز باورم نمیشه:)))

امتحان شهری من تنها خانمی بودم که امروز قبول شد🥹

افسر فقط دوبل رو گرفت و واقعا خیلی عالی دوبل زدم همه نکات رو رعایت کردم 

اینم بگم من بعد تموم شدن کلاس‌هام با مربیم دیگه بعدش اصلا تمرین نکردم🥲 

واقعا هنوووووز باورم نمیشه قبول شدم

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکت باشه🌹 دعاکن منم فردا قبول شم امتحان شهری دارم 🙏

ممنون عزیزم

ایشالا قبولی💕 دفعه چندم گلم

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

من می‌خوام اقدام کنم ولی بشدت استرس دارم چون تا به حال پشت فرمون نشستم

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
آفرین مبارکه 👏خوشبحالت من قبول نمیشم شهری

قربان شما

چرا مشکلتون چیه

مبارکه عزیزم من جفتشو بار اول زدم خیلی حس شیرینیه😍

قربان شما خیلیییی اصن هنوز باورم نشده من تو خانواده و فامیل اولین نفر قبول شدم😍

مبارکهههه منم بار اول قبول شدم ..🥲 خ حس خوبیه

عزیزم ممنونم

واقعا حس شیرینیه😍

من می‌خوام اقدام کنم ولی بشدت استرس دارم چون تا به حال پشت فرمون نشستم

نه بابا چیزی نیست

منم فکر میکردم سخته ولی انقدررررر راحته نگو مثل اب خوردنه

استرس نباید داشته باشی وگرنه خراب میکنی

ایین نامه امتحانش از کجا میاد؟

نمونه سوالات ایین نامه ۱۴۰۰

زرد رنگه

مبارکه عزیزم حالا گواهینامه دوزبانه واست میاد جدید شده

قربان شما بله عزیزم😍