2777
2789
عنوان

راه نرفتن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 29 پست
چراولی چهار دست و پا نهانگار بیشتر علاقه نداره به راه رفتنمن اینجوری حس کردم تنبله دوست داره فقط بشی ...

شنیدم اونایی که روی باسن حرکت می کنن دیر راه میفتن،چند نفر تو آشناهامون روی باسن حرکت می کردن،۲ سالگی راه افتادن،الان ۲۰ سالشونه،سالم و سلامتن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر دومم اصلا چهار دست و پا نرفت بکدفعه ای مبلارو گرفت و راه رفت ،پونزده ماهگی راه رفت ،شما فعلا به ...

انگار خوشش نمیاد از راه رفتن

من خواستم با تمرین راه ببرمش جیغ زد گریه کرد من فکر کردم طوریش شد

بعد کلی با بازی تونستم راهش ببرم

بعدش خودش هی یه جارو میگرفت می ایستاد 

ولی الان ۳ ۴ ماه میگذره هنوز راه نمیره

بچه من نیست راستش اما نگرانشم

حس میکنم تقصیر خانوادشه یه لحظه این بچه زمین نیست یا تو بغل یا خواب حتی کنارش میشینن تا بازی کنه

البته خیلیم لاغر و ریزه به ظاهر یکسال هم نمیخوره بهش

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
خوبه خداروشکرماما ،بابا، به به،بابه(گربه)،دد،ب ب ،م م،یکی دوبار اسم خودمو گفتهقبلا آب می گفت الان نم ...

ببرش دکتر مغز و اعصاب.اونا ی معیارهای کلی واسه رشد بچه دارن.مثلا من از تاخیرای بچم میگم دکتر میگه تو این سن فلان و فلان کارو بکنن ما میگیم رشدش رو کرده و بهش وقت بده

حتما ببرش مغز و اعصاب

منم درگیر همین چیزام خیلی وقته

شنیدم اونایی که روی باسن حرکت می کنن دیر راه میفتن،چند نفر تو آشناهامون روی باسن حرکت می کردن،۲ سالگ ...

خداکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
پسر من نیم ساعت هم بدون کمکی میشینه ولی من باید از حالت خوابیده بنشونمش

آها اینو حتما دکتر ببر،میتونی پشتش یه بالشت بزاری ببینی با برامدگی بالش آیا میتونه بلند شه ‌.یه مقدار تمرین بده بهش

از خوش بو ترین چیزا تو دنیا ،بوی سرسم تو دلال ماست😍

انگار خوشش نمیاد از راه رفتنمن خواستم با تمرین راه ببرمش جیغ زد گریه کرد من فکر کردم طوریش شدبعد کلی ...

پسر منم وزن و قدش کمه

خیلیم بغلیه،همشم باید کنارش باشم

خوب وقتی گریه می کنه نمی شه بغلش نکرد که

انگار خوشش نمیاد از راه رفتنمن خواستم با تمرین راه ببرمش جیغ زد گریه کرد من فکر کردم طوریش شدبعد کلی ...

ربطی به لاغری نداره باید با بچه تمرین کنن،مثلا وسیله ای که دوس داره رو دور بزارن تا بچه راغب بشه بره سمتش

ربطی به لاغری نداره باید با بچه تمرین کنن،مثلا وسیله ای که دوس داره رو دور بزارن تا بچه راغب بشه بره ...

این کارارو نمیکنن ای خدا

لوووسش کردن لووووس

مثلا این کارو براش انجام دادم سعی میکرد

ولی خانواده ش میگن نه اذیت میشه و میدن دستش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این کارارو نمیکنن ای خدالوووسش کردن لووووسمثلا این کارو براش انجام دادم سعی میکردولی خانواده ش میگن ...

این یه روال طبیعی بدنه برای راه رفتن،لوس چیه