2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرساری که علاقه داره رو میتونه ۵ سالگی به بعد شروع کنه 

الان بیشتر با توجه به سنش میتونه کلاس بلز بره و نت و ...رو یاد بگیره تا ۵ سالگی که موسیقی رو اوکی شد یه ساز انتخاب کنه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

عزیزم برای چهار سال ساز تخصصی نیست. اول باید بره موسیقی کودک. اونجا با الفبای موسیقی و نت ها و جایگاه شون روی خطوط حامل آشنا میشن. با بلز و طبلک و فلوت شروع میکنن به یادگیری. بعد با توجه به استعداد و علاقه خودش می‌تونه ساز تخصصی رو انتخاب کنه. 

ببین عزیزم راستش خیلی سازش مهم نیست الان خیلی جاها ارف منسوخ شده باید ببری دلبندت و اول یه سری ساز ها رو از نزدیک ببینه بعد معلمهای ویژه ای هم هست که مخصوص آموزش همون ساز به کودکان هستند و چه بهتر که عزیزای دلمون از همون اول با ساز تخصصصی شروع کنند هم توی روند رشد و پیشرفتشون مهمه هم یه جورایی با ساز مورد علاقه شون بزرگ میشن این بچه های آسیایی رو دیدی ؟!!! کوچیکن ولی ویلن و پیانو رو میخورن برای همین بوده که از اول با ساز تخصصی شون شروع کردن گلم  

2810