2777
2789
عنوان

چه بهانه ای بیارم باهاش کات کنم تروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 52 پست
حق بخدا من از همچین ادمای خسته میشم کسل کننده ات بنظرم ولی اینکه ادم های خوبی هستن واقعا لیاقت شون ب ...

آره دقیقاا منم از آویزون بودن ومثل کنه چسبیدن خیلی بدم میااد حس میکنم دارم خفه میشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخلاقش عالییییه خیلییی خوب باهام رفتار می‌کنه من نمی‌دونم چرا اینجوری شدم از پسرای آویزون بدم میاااد ...

ببین بخدا پشیمون میشی  یکم دور باش ازش   تا ذهنت باز بشه 

احتیاج به فضا داری

بهش بگو  احتیاج دارم یکم از هم دور باشیم تا بتونم برای ادامه رابطه مون تصمیم بگیرم  

بهش بگو یکم بهم فضا بده 

هربهونه ایم بیاری طرف میفمه ی بهونس ک فقد کات کنی

آره می‌خوام یه خطا از طرف خودش باشه که راحت بشه قهر کنم و بعدم کات 

اصلا هیچ اشتباهی ازش سر نزده 😑 هر کار میکنم نمیتونم قهر منم

ببین بخدا پشیمون میشی یکم دور باش ازش تا ذهنت باز بشه احتیاج به فضا داری بهش بگو احتیاج دارم یکم ...

وای آره دارم خفه میشم من از بس بهم چسبیده 

دقیقا نیاز به فضا دارن ولی نمیده بهممم اه

اینو بگم میگه میرم خودمو میکشم

دورازجونش باشه...نمیدونم عکس العملش چیه فقط مطمئنم پسرهاهمه بچه زرنگن برای نگه داشتن دختری که میخوان فیلم بازی میکنن 

واقعاوقتی طرف زیادی بچسبه بهت احساس خفگی می‌کنی،من این حسومیفهمم بااینکه تاحالاباکسی تورابطه نبودم چون خودم کلاتنهایی رودوست دارم آدمهای دورم وشلوغی برام ازاردهنده هست یعنی خوب درک میکنم حس کسیوکه احتیاج به تنهایی داره

دورازجونش باشه...نمیدونم عکس العملش چیه فقط مطمئنم پسرهاهمه بچه زرنگن برای نگه داشتن دختری که میخوان ...

تو فقط منو درک کردی 

من خودم درون گرائم خیلی اذیت میشم اینجوری 

الان فقط از رو ترحم باهاشم 

خیلی زرنگه هر چی اذیتش میکنم میگن از این رفتارت خوشم نمیاد رفتارش بهترو بهترررر میشه