2777
2789

من ۱۲ هفته باردارم شوهرم اصلا درکم نمیکنه بخدا خسته شدم کل این سه ماه کارم گریست یه هفته ک گریه نمیکنم دو روز مثل ابر بهار اشک میریزم الان قندم بالاست نمیتونم هرچیزی بخورم همش رعایت میکنم میترسم اخه کارم ب انسولین بکشه یا بستری توی بیمارستان شوهرم الان همش گیر میده تو زیادی حساسی چرا هیچی نمیخوری همش فکر میکنه من غذاهای گرون ازش میخوام بخدا من تو حاملگیم حتی یه دونه میوه نخواستم یعنی انقدر اذیت شدم ک نتونستم ک بخوام بازم میگه تو درکم نمیکنی همش دنبال بهونست باهام دعوا کنه مثلا امروز غروب ضعف کردم حالم بد شد میگه تو وقتی من پیشتم حالت بده بخدا دارم افسردگی میگیرم از طرفی حاملگی ناخواسته و اذیتای بعدش از طرفی ام اینطوری هیچکس درکم نمیکنه همش پشیمونم ک چرا نرفتم سقط کنم ناشکر نیستم ولی از وقتی ک حامله شدم رنگ ارامشو ندیدم خیلی شرایطم سخته اینارو نوشتم ک دلم یکم اروم بشه 😭😭

من سپردم ب خودش هر چه خدا میخواهد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همینو بهش بگو بترسونش بگو دیگه نمیخوامش ببین چطوری میشینه سرجاش

بخدا ک هیچی براش مهم نیست قبلا گفتم اصلا دیگه مغزم نمیکشه انگار بد شدن حال من گناهه ولی وقتی حالش بده یا مریضه من میشم پرستار و مراقبشم یعنی با خودم عهد کردم اگ دفعه بعد حالش بد بود نگاهشم نکنم

یکی در حسرت ی بند انگشت بچه شما در چه حالید😶

اینارو ک خودم میدونم ولی اینطوری ام خیلی سخته همیشه انگار مقصرم همش توقعاتمو بیان نمیکنم همش دلم میشکنه من خودم بدنم مشکلات کم نداره ک

حتما اونم نگرانیهایی داره که به این شکل واکنش نشون میده بیخیال باش سعی کن فقط به ارامشت وبه بچت فکر کنی این چیزا میگذره وبچه بدنیا میاد همه فراموش میشه ولی سعی کن این چند وقت که بارداری محیط امن و آرام برا بچه درست کنی که الان هر چی بکاری بعد نه ماه درو میکنی

حتما اونم نگرانیهایی داره که به این شکل واکنش نشون میده بیخیال باش سعی کن فقط به ارامشت وبه بچت فکر ...

اخه دیگه یه جاهایی نمیتونم بخدا تو زندگیمون خیلی چیزا کمه ولی خدانکنه من چیزی بگم ک اشتباه برداشت کنه یعنی پدر منو درمیاره هیچ نگرانی هم انچنان نداره الان انقدر خونسرده ک حد نداره

2810