2777
2789
عنوان

صحبت نکردن بچه دوسالوده ماهه

95 بازدید | 17 پست

سلام مامانا من پسرم خیلی شیطونه2سالو10ماهشه یسری علائم اوتیسم و خوندم نگرانم،مثلا ماشینشومیچرخونه باهاش باچرخش ورمیره،حالت بال بال زدن داره گاهی، خیلی حواس پرته جایی میریم فقط شیطونی میکنه و اصلا نمیشینه،انگارجمع میبینه جوگیرمیشه! صحبتم نمیکنه الان دریه حدی کلمه میگه فقط نمیدونم چندتامثلا شاید 50،60تا من چکارکنم؟شعرهم مثلاآواشودرمیاره بامن وازیه شعرمثلا سه تاکلمه اشو بلده،یکی گفت امگا3بگیرم نمیدونم اثرداره یانه؟ خیلی نگرانم برای حالم دعاکنید

بابا این نسل جدید کلن فضول و وروجکن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عادیه

بچه خواهر منم پسره شیطونه

سه سالگی به بعد یهو زبون باز کرد

الکی عیب رو بچت نزار

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

اگه دستور پذیری داره هر چی میگید انجام میده. کفش و دمپاییشو میتونه بکنه تو پاش. با قاشق میتونه غذا دهنش بزاره حتی بریزه اشکال نداره. سالمه و فقط بره چند جلسه گفتار درمانی.اگرم نره حرف میزنه اما اگه اینارو بلد نیست ببر دکتر

همسرمم همینومیگه، میگه خیلی داری عیب میذاری اعصابش خورد شده دیگه...

خب چرا عیب میزاری اخه دختر خوب

بیخیال

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
نی نی سایت رو بی خیال.اول ببر پیش روانپزشک کودکان.بعدم با صلاحدید اون گفتار درمان.اصلا و ابدا به حرف ...

خودمم همینومیگم اما همسرم میگه داری عیب میذاری... مخالف نیستا میگه باشه باهم ببریم،ولی نمیدونم... اخه یکی میگه ببر مغزواعصابیکی میگه مشاور، یکی روانشناس... 

خودمم همینومیگم اما همسرم میگه داری عیب میذاری... مخالف نیستا میگه باشه باهم ببریم،ولی نمیدونم... اخ ...

هیچ کدوم.فقط روانپزشک فوق تخصص کودکان و نوجوانان.به احدی هم نگو بردی.حتی مامان خودت.یواشکی فقط خودت و همسرت بدونید.

اگه دستور پذیری داره هر چی میگید انجام میده. کفش و دمپاییشو میتونه بکنه تو پاش. با قاشق میتونه غذا د ...

خیلی تنبله دوست نداره خودش غذابخوره باید من بدم ولی خب مثلا بستنی لیوانی باشه اره باقاشق میخوره، اونم حال نداره بپوشه وگرنه بلده اره...خیلی تجرک داره ولی حوصله نداره بعضی کاراشوبکنه 😂🤦🏻‍♀️ممنونم قشنگم

2810