2777
2789
عنوان

دکتر غدد کودکان در تهران که کارش عالی باشه معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 28 پست
چن سالگی پریود شدی و بعدش تا کی قد کشیدی؟ و سن استخوانی چند سال بزرگتر بود؟

۱۳

۱۵

۲ سال

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا منم آبان 91 و میگفت 160 میشه ولی یهو روند رشدش تغییر کرد و پریود شد

دختر من اضافه وزن داره 

قدش الان 164.5هست 

دخترش به من گفت حتما شبها زود بخوابه و تحرک داشته باشه 

مدام بپر بپر داشته باشه تا استخوان تحریک به رشد بشن 

الان علایم بلوغ داره ولی فعلا پری نشده 

بنظرم حضوری نوبت بگیر ،یه روز اول تایم برو یا نوبت بگیر یا بشین جای کنسلی ها برو دکترو ببین

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
دختر من اضافه وزن داره قدش الان 164.5هست دخترش به من گفت حتما شبها زود بخوابه و تحرک داشته باشه مدام ...

حتما میرم قدش ماشالا خیلی خوبه من میگم 155 هم بشه راضیم . دکتر براش آمپول رشد و آمپول برای قطع شدن پریود نوشتە ولی میترسم عوارض داشتە باشه هنوز براش نگرفتم

دختر من 11 سال و 9 ماهه زود پریود شد. الان قدش 148 شما وقتی پریود شدین قدتون چند بود؟ ببخشید زیاد ...

خواهش میکنم

من دقیق روز تولد ۱۳ سالگیم پریود شدم قدم ۱۵۰ بود

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
شما هورمون رشد تزریق کردید یا مکمل و دارویی برای رشد قد مصرف کردید؟

نه هیچی

من کلا به ویتامین دی آلرژی دارم نمیتونم مکمل مصرف کنم 

حتما میرم قدش ماشالا خیلی خوبه من میگم 155 هم بشه راضیم . دکتر براش آمپول رشد و آمپول برای قطع شدن پ ...

استفاده کنید بهتره 

قد کوتاه یه عمر اذیتش میکنه

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
دقیقا منم آبان 91 و میگفت 160 میشه ولی یهو روند رشدش تغییر کرد و پریود شد

مثل من من خیلی دخترم دکتر بردم همه دکترا گفتم میشه ۱۷۰ولی پری شد با قد ۱۴۹الان داره رشد میکنه ولی گفتن نهایتا تا ۱۶۵میرسه الان خداروشکر با داروهای دکتر های مختلف داره رشد میکنه هرماه ۱سانت بلند میشه

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40