2777
2789
عنوان

رنگ شیدینک لب

96 بازدید | 14 پست

سللم من سه روز پیش شیدینگ لب انجام دادم الآن پوست ضخیم بلند شده و ریخنه  ولی بازم لبم قرمزه و خیلی پر رنگه من این رنگی نحواسنم .

خواستم بدونم تجربه دارین شما این کمرمگ میشه یا همین رنگی میمونه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید یه ماه دیگه بری ترمیم

اولش پررنگ تره کم کم بهتر میشه

و بعد از ترمیم رنگ آخرش معلوم میشه

🌷🌼🌷من بانو آرتمیس نیستم🌷🌼🌷                                             لطفا قبل از قضاوت به تاپیکم در این مورد سر بزنید🙏🙏🙏
باید یه ماه دیگه بری ترمیماولش پررنگ تره کم کم بهتر میشهو بعد از ترمیم رنگ آخرش معلوم میشه

چه دردسری داره پس

اخه من الان بعد سه روز که پوست اصلی  ریخت زیرش باز قرمزه و غلیظه من رنگ‌ نود خواستم

تلفظ شیدینگ رو میگین

Sheyding شِی دینگ

البته تو انگلیسی اینجوری نوشته نمیشه فقط بخاطر خوانش اینطوری نوشتم ‌ 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
Sheyding شِی دینگالبته تو انگلیسی اینجوری نوشته نمیشه فقط بخاطر خوانش اینطوری نوشتم ‌

مرسی عزیزم

دقیقا خواستم بدونم اینطور هست یه موقع ضایع نشم

آخه این خانومایی ک تو کار ارایشگرین خیلی زود آدم رو ضایع میکنن و خیط میکنن

مرسی عزیزمدقیقا خواستم بدونم اینطور هست یه موقع ضایع نشمآخه این خانومایی ک تو کار ارایشگرین خیلی زود ...

خواهش میکنم❤️

منم تو کار ارایشگریم😁😂اونی که ضایع میکنه بی شخصیته توجه نکن بهشون  

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
خواهش میکنم❤️منم تو کار ارایشگریم😁😂اونی که ضایع میکنه بی شخصیته توجه نکن بهشون

ن تو رو خدا جسارتا سوتفاهم نشه شما ک ماهی 

ولی خیلیا هستن تازه به دوران رسیدن و چند باری ضایع شدم خودم و بقیه رو حتی دیدم

ن تو رو خدا جسارتا سوتفاهم نشه شما ک ماهی ولی خیلیا هستن تازه به دوران رسیدن و چند باری ضایع شدم خود ...

نه قربونت خودمم قبول دارم حرفتو 😁❤️❤️

اره برای منم زیاد پیش اومده با چند نفر که خیلی ادا میومدن کار کردم خیلی اذیت شدم همش دنبال مسخره کردن و قیافه گرفتنن

2810