dokhtartanhaiha مدیر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 791 عنوان یکی از قل های دوقلوی من اصلا غذای کمکی نمیخوره | مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 46 پست دوقلوهای من ۷ ماهه ان،یکی از قل ها اصلا غذا نمیخوره،دهنش و محکم میبنده،اگه با باز هم بهش بدم همه رو تف میکنه بیرون 😔 1403/05/29 | 13:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6975 خدا نگه داره براتون،خدا رو شکر پس مامان هستین 🥰 بله خداروهزارمرتبه شکر مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
نورا۴نور۴ عضویت: 1400/09/24 تعداد پست: 1894 کلا فقط شیر خودش و دوست داره،یا اینکه نون بدم دستش خودش بخوره ای وای تو منی یا من توام !!!!یکی از قول های منم دقیییقا همین مدلیه اصلا غذا نمیخوره به زور هم بدم میریزه بیرون بچه ی شما درست شد ؟اینم فقط نون بدم دستش میخوره البته خیس میکنه فقط 😑راستی شما چه غذاهایی بهشون میدین که دوست دارن ؟