2777
2789
عنوان

دارم ازدست مادرشوهرم دیوونه میشم

264 بازدید | 23 پست

زندگیمونو داره میپاشونه بدون هیچ دلیلی هرچی ازدهنش درمیادبه خودم وخانوادم میگه حتی جلوخودشوهرمم میگه اون بهش چیزی نگفت بعدش باشوهرم اینقددعوامون شدنمیتونستم جداشم وگرنه یک ثانیه نمیموندم چندروزپیش خونه جاریم روضه بودپسرم هفت ماهشه توبغلم خاب بودازدرکه رفتم توگفت بچروبده من ببینم دادمش بغلش بچه شروع کردگریه وجیغ بدتربچرومیچلونه که اینجوری نگاه نکن بچه ازخودمن عمه شوهرم گفت خب بچه مامانشومیخاد میگه نه بده بغل دخترخودم همه مردم برگشته بودن مارونگاه میکردن کلی خجالت کشیدم امروز بامامانم توخیابون مارو دیده یه خانمی پشت سرمون راه افتادکمک میخاست توخیابون میگه فک کردی دخترپادشاهیی که جواب مردمو نمیده دنبال مامانتوگرفتی میری بخدا نمیدونم ازدستش چیکارکنم بسکه باشوهرم به خاطرش دعوامون شده زندگیمون چجوری شده اونم فقط طرف مامانشو میگیره میگه حتی دربارش بامن حرفم نزن مامانش ابروموتوفامیل برده ازبس دروغ درموردم میگه که عروسم بده واین حرفا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین با شوهرت دعوا کنی کاری درس نمیشه .پس بی خیال شاد باش

مادرشوهرتم هرجا هس سعی کن نری رابطه رو محدود کن 

پشت سرت هم حرف زد اهمیت نده تو خوب باش .مردم خودشون عقل دارن هرکسیو میشناسن

عزیزم راه خودتوبرو

کاری که میدونی صلاحته انجام بده

ازش دوری کن و رفت وآمد رو باهاش کم کن

به شوهرت در مورد کاراش گلایه نکن

و درخفای شوهرت به مادرش بی توجه باش

🌷🌼🌷من بانو آرتمیس نیستم🌷🌼🌷                                             لطفا قبل از قضاوت به تاپیکم در این مورد سر بزنید🙏🙏🙏
وقتی شوهرت کاری نمیکنهخودت وارد عمل شو و جوابش بدهلازم نیست با شوهرت دعوا کنی اگه دعوایی هم هست باید ...

اخه اصلا کاری باهاش ندارم توخیابون منو دیده بایددادوبیداد راه بندازه؟

با این طور آدمی باید در ظاهر خوب بود ولی در خلوت پدرشو دربیار  که اعتراض هم کرد بگن بابا عروست که خوبه...بیرون پیش بقیه فقط تعریفشو بده تنهایی بسوزونش

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹