2777
2789
کنکوری ۴۰۳بودم رشته ریاضی میتونم بگم ترازا افتضاح افتضاح سالی ۳۰٪ انتخاب رشته نمیکردن ولی بخاطر شرط ...

من خیلی خوب بود درسام 

مدرسه نمونه دولتی بودم ولی درسارو یادم رفته

نمیدونم کلاسم برم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلی خوب بود درسام مدرسه نمونه دولتی بودم ولی درسارو یادم رفتهنمیدونم کلاسم برم؟

عزیزم معدل دیپلمت شده ۱۴؟ چه رشته ای میخوای بخونی؟ کلاس بنظرم برای فیزیکو ریاضیاتت برو 

عزیزم معدل دیپلمت شده ۱۴؟ چه رشته ای میخوای بخونی؟ کلاس بنظرم برای فیزیکو ریاضیاتت برو

نه معدل سوم دبیرستان۱۸ و۲۰

ولی پیش دانشگاهی یادم نیس خیلی کم بود چون تاثیر نداشت فقط در حد قبولی مینوستیم

نه معدل سوم دبیرستان۱۸ و۲۰ولی پیش دانشگاهی یادم نیس خیلی کم بود چون تاثیر نداشت فقط در حد قبولی مینو ...

خب ببین بنظرم یه مشاوره برو میگم که هرروز خرداد باید امتحان بدی برا ترمیم که هر درس۵۰ هزار تومنه فک کنم ۲۴تا درسه کنکورتم درصدات باید بالای ۶۰اینا باشه برا رشته های تاپ معدل نهاییم ۱۸به بالا دندون اینا ۱۹به بالا سهمیه داری؟

چ منابعی بخرم؟

ریاضی برای شروع صفر خیلی سبز جامع بخر درسنامه خوبی داره

زیست خیلی سبز پایه . IQجامع زیست کتاب خیلی قوی هست

شیمی خیلی سبز . مبتکران.IQ

فیریک خیلی سبز جامع

میکرو نشر الگوو

من خودم 404 کنکور دارم، واسه نهایی هم باید یازده و دوازده بخونی

تخصصیا رو اگ تست بخونی زیاد مشکلی نداره

میمونه عمومی ها فارسی بشدت مهمه و تاثیر زیادی داره

کتابای هستن برای نهایی خوبن

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

میتونی pdf کتابای که برای نهایی هستن رو گیر بیاری

😂فقط باید تاریخ یازدهم رو بخونی که واقعا بشدت ادم زورش میاد

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.