2777
2789
عنوان

گول زنک نوزاد

123 بازدید | 2 پست

استفاده از پستونک یا همون گول زنک یه سری فایده و ضرر داره 

فایده هاش:

آرام میکنه نوزاد رو _ در شرایط خاص مثلا آزمایش گرفتن حواس نوزاد رو پرت میکنه _ راحت تره می‌خوابه و..‌‌.

ضررهاش:

آلوده شدن و احتمال عفونت زیاد میکنه_ برای رشد فک مناسب نیست_ وابستگی ایجاد میکنه و.‌...

اماااااااا

تا جای ممکن به بچه پستونک ندین اما اگر دادید حتما تا یک سالگی ازش بگیرین و یکی دو ماه اول هم به خاطر اینکه بچه میخواد خوردن سینه رو یاد بگیره ندین. 

شما چه تجربه ای داشتین؟ بقیه فایده و ضرراشو شما بگین؟

وقتی یک ماما، مامان میشه   

😕😑بین کسایی که خوردن و نخوردن تفاوتی ندیدم و ب پسرم دادم خیلی خیلی کمک کنندس بخصوص برای بچهای رفلاکس که مدام دنبال مک زدنن ارومشون میکنه 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

اتفاقا تو روانشناسی میگن اونهایی ک خوردن قدرت کلام بهتری دارن

بچه های منکه نخوردن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.