2777
2789
عنوان

خانمهایی که عفونت داشتن و درمان شون لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 60 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین عزیزم پماد برای من اصلا جواب نمیداد خیلی استفاده کردم وای با پماد خوب نشدم 

خب پمادم که استفاده میکنی بهتره رابطه نداشته باشی چون تا ۲/۳ روزم داخل میمونه تا کامل تمیز بشه

کلا دکتر ۱ هفته میکه پماد استفاده کنی که بهتر شی با یه سری قرص

راستش الان تو نت سرچ کردم واسه عفونت پنیری شکلخیلی ترسیدم میگن خطرناکه

نه بابا تو نت سرچ نکن خیلی استرس میده به آدم من خودم دو سال داشتم مقاوم بود الان رعایت کردم درست شده هیچ مشکلی پیش نیومده برام 

سوزش و خارش داری؟

درمان عفونت درصد بیشترش برمیگرده به تغذیه اول باید رژیم غذایی سالم داشته باشی خیلی نکات ساده هست بای ...

ببخشید دکتر با معاینه خودش تشخیص میده ؟ 

آخه من خیلی بلد نیستم شرح حال بدم

نه بابا تو نت سرچ نکن خیلی استرس میده به آدم من خودم دو سال داشتم مقاوم بود الان رعایت کردم درست شده ...

اره بخدا یه چیزایی نوشته بود سکته کردم 

نه سوزش و خارش ندارم 

اره بخدا یه چیزایی نوشته بود سکته کردم نه سوزش و خارش ندارم

نگران نباش درمان میشه خطرناک نیست اونطور که در موردش نوشته نصف بیشتر زنا دارن عفونتو 

شیاف فیتوواژکس تونسی پیدا کن خیلی خوبه من از اینم سریع جواب گرفتم بدون نسخه دکتر گرفتم ، اگه خواستی ازش استفاده کنی شب قبل خواب بزار که دگ حرکتی نداری پدم بزار چون عین آب میاد بیرون عفونتارو میکشه بیرون 

2810