2777
2789
عنوان

رفیق مجازی حرومی

136 بازدید | 20 پست

ی سری آدما چقدر حرومین بخدا 

من خر بعد چند سال دوستی مجازی با ی سری آدم پلشت دعوام شد از گروه زدم بیرون 

بعد چند روز یکی اَدم کرد فقط پیام‌های ک درباره من داده بودن و بخونم و دیدم چقدر تو این چند سال اینا کینه تو دلشون داشتن من هرچی میگفتم هرکار میکردم اینا جمع کرده بودن تو خودشون یهووو ریختن بیرون😑😑

یعنی من تو رفاقت صدمو گزاشتم براشون هر مناسبت هدیه بفرست تبریک بگو تا نصفه شب پا چس ناله هاشون بمون از زندگیمو بچم زدم براشون

بعضیاشون ک اومدن شهرم چقدر من تحویل گرفتم تا کلید خونمو بهش دادم

تهش گفتن فقط اَدا آدم خوبارو درمیاورده🫤

هیچی نگفتم بهشون فقط خوندم و از گروه لفت دادم سپردمشون فقط ب خدا

من هرچی درد دل کردم پیش اینا چنتا گزاشتن روش وسط گروه پخش کردن🤣

میشه برای سلامتی خانوادم صلوات مهمونم کنین💚🍃

بنظرم اگ یه نفر  خیلی منظور باشه هم

دو دعوا ناراحتی از درد و دل‌اش و رازاش اسلحه ساختن اشتباهه

■میگفت تو زندان وقتی میخوان بگن  فلانی خیلی خوبه    میگن میشه باهاش ابد کشید...                                                                 با یکی وارد رابطه بشید                                                          که مطمئن باشد "میشه باهاش ابد کشید"

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم اگ یه نفر خیلی منظور باشه همدو دعوا ناراحتی از درد و دل‌اش و رازاش اسلحه ساختن اشتباهه

یعنی خدا خودش بهتر میدونه من خیلی بیشتر از اونا میتونم دلشون و با حرفام بشکنم فقط ساکت موندم سپردمشون ب خدا

انقددد ك به من توهين نكردن ..... چقدم از خود راضي بودن

ولی ب من خیلیییییییی توهین کرده بودن فقط میخوندم و اشک میریختم 

با خودم میگفتم اینا با منن؟

مگ من چیکارشون کردم؟چی گفتم مگه؟؟

ولی ب من خیلیییییییی توهین کرده بودن فقط میخوندم و اشک میریختم با خودم میگفتم اینا با منن؟مگ من چیکا ...

دركت ميكنم كاملا تازع شما مدت زيادي ام باهم اشنا بودين

ولي خدا رو سياهشون كرد پيش شما كه حرفاشونو ديدين همين بسه شمام فراموش كن

منم تجربه تلخی دارم از یه عقده ای بی سروپا دیگه پشت دستم و داغ کردم گروه نرم و با هر آدم بی لولی طرح ...

من تا کنار اومدم جونم تموم شد من خیلی بهشون وابسته شدم بودم از همه چیزم زدم بچم صدام میکرد من حواسم پیش اونا بود

ولی بعد خوندن چتا تو شوکم دیگ برام ارزشی ندارن ولی هنوز نمیتونم باور کنم ب من این حرفارو زدن🤣

دركت ميكنم كاملا تازع شما مدت زيادي ام باهم اشنا بودينولي خدا رو سياهشون كرد پيش شما كه حرفاشونو ديد ...

دقیقا همش میگم خدایا شکرت آدمای انقدر سمی رو از زندگیم حذف کردی ممنونشم ک آگاهم کرد ب هر بی سر و پایی حرف دلمو نزنم 

تونستي ببخششون تو مث اونا نباش❤

چطوری ببخشم؟من اگ مثل اونا بودم خیلی میتونستم دلشون بشکنم با حرفام چون خیلی کارا دیده بودم و گزاشتم پا رفاقتمون ولی اونا کارای نکرده من و ک فقط خودشون برا خودشون ساخته بودن از من و داشتم برا هم تعریف میکردن تو نیمدونی چیا گفتن هر کلمش یک زخم میزد ب قلبم

من ساکت موندم هیچی نگفتم ولی نمیبخشمشون فقط سپردمشون ب خدا

2810