2777
2789
عنوان

سه قلو😮‍💨🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 42 پست

ارث داشتید عزیزم؟ چجوری ۳قلو شدن ب منم بگو لطفا😅

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خسته نباشی مامان خانوم 😍😍😍 خدا قوت مهربون ♥️♥️♥️چرا عقب افتاده باشی شما الان سه هیچ جلویی بانو واقعا نگه داری از نوزاد یه دونه هم سخته چه برسه به ماشاالله سه تاش خداروشکر که همسرت کمک حالته به این فکر کن وقتی بزرگ شدن چه عشقی می‌کنی باهاشون 🤩🤩🤩یه مدت بگذره و بزرگتر بشن شما هم وقت آزادت بیشتر میشه و میتونی بیشترم برای خودت وقت بذاری 

اتفاقا فکرت کاملا برعکسه آدم با بچه دار شدن عقب نمی‌مونه از بقیه با بچه دار نشدنه که عقب میمونه من که هر بار به هم سن سالام دوستان همسایه فامیل نگاه میکردم بچه دارن و من بچه دار نمیشم و سنم داره بالا می‌ره به هر دری میزدم و نمیشد حس میکردم واقعا از دنیا و ادماش عقب موندم آدم تا دلش خوش باشه یاد کار و درس این چیزاس بخدا شوهرم میدید دارم روز به روز افسرده ناراحت درمانده میشم می‌گفت برات مغازه میزنم همون مغازه ای که چن ساله ارزوشو داشتی ولی من اصلااااااااا دلم به کار نمی‌رفت از یه طرف حرف بقیه از یه طرف ناامیدی از طرف دکترا از یه طرف استرس از یه طرف گرونی دارو های ناباروری واقعا آدم که بچه داشته باشه تازه معنی زندگی رو میبینه کل حس های قشنگ دنیا رو تجربه می‌کنه مادر بودن به همین سختیاشه پس چرا میگن بهشت زیر پای مادره اگه راحت بود که مادر نبودی باید خوشحال باشی خدا یک باره انقد لطفشو شامل حالت کرده درسته سخته اذیت داره نخوابیدن داره استرس داره شاید نتونی برای خودت وقت بزاری ولی سه چهار سال دیگه که بزرگ شدن به حرفم می‌رسی اون وقته که میزاریشون بغل دستت و کل دنیا رو باهاشون میکردی همه جا بهت لذت میده با بودن سه تا شیر پسر 

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾

ببخشید طولانی شد عزیزم ولی واقعا فقط خواستم اینو بگم هیچ درس دانشگاه و جایگاهی برای یک مادر و یک زن عین بچه مهم نیس بچه بالا ترین جایگاه تو زندگی یه زن داره تا راحت به دستش بیاری شاکر نیستی خدای نکرده وقتی به در بسته بخوری و مشکلی داشته باشی کل دنیا رو سرت آوار میشه حاضری هر چی داری و نداری بدی کل پول طلا مال و حتی از جانت مایه بزاری فقط بشه من یه روزای میگفتم خدا به روز بشه بچه دار شم یه روز بشه طعم مادر بودن بچشم یه روز میشه یکی بیاد بهم بگه مامان یه روز میشه از حرف اطرافیان خلاص شم یه روز میشه این قرص و دوا های لعنتی تموم شده نه مهمونی نه بازار نه مسافرت نه هیچییییی حالمو خوب نمی‌کرد هر جا میرفتم به طرف ذهنم فکر بچه بود یاد بچه بود با دیدن بچه های مردم دلم آب میشد با شیرین زبونی و حرفای قشنگشون بغضم می‌گرفت با هر بار بی بی چک منفی دنیا برام به آخر می‌رسید ولی شکر خدا الان دوقلو باردارم فقط خواستم بگم از تعمتی که خدا مفت رایگان و بی گریه دوا دکتر که شاید آرزوی هزاران زن هست تو شرایط تو باشم ناشکری نکن با جون دل مایه بزار بزرگیشون کن تا ثمره زحمتتو ببینی هیچ وقت برای ادامه دادن درس کار دیر نیس ولی گاهی برای بچه دار شدن خیلی زود دیر میشه

اتفاقا فکرت کاملا برعکسه آدم با بچه دار شدن عقب نمی‌مونه از بقیه با بچه دار نشدنه که عقب میمونه من ک ...

مرسی عزیزم از حرف های قشنگت انشالله خدا بهت بچه سالم و سلامت بده گلم 

ببخشید طولانی شد عزیزم ولی واقعا فقط خواستم اینو بگم هیچ درس دانشگاه و جایگاهی برای یک مادر و یک زن ...

خداروشکر که باردار شدی عزیزم به سلامتی فارغ بشی آره واقعا سختی هاشو داره اما خیلی شیرینه همین که سالمن خداروشکر می‌کنم 

خداروشکر که باردار شدی عزیزم به سلامتی فارغ بشی آره واقعا سختی هاشو داره اما خیلی شیرینه همین که سال ...

واقعا همین طوره عزیزم سلامتی بچه خودش یکی از بزرگ ترین نعمات خداس مرسی خدا غصه و ناراحتی این چند سالم و با دوقلو بودن برام جبران کرد الان انگاری یه ماه تو اقدام بودم و هیچ غصه ای از اون همه انتظار رو دیگه ندارم