2777
2789
عنوان

درمان تنبلی تخمدان✅

127 بازدید | 17 پست

کسی هست تنبلیش رو درمان کرده باشه؟ یا حداقل علائمش رو کنترل کرده باشه؟

من یه مدت دارو خوردم آزمایش دادم هورمونام درست شده اما ریزش موهام همچنان شدیده، دسته دسته مو جدا میشه🥺 خسته شدم. در ضمن وزنم هم خوبه

این اصلاح سبک که میگن واقعا نتیجه میده؟

رک بگم خیرمن با اصلاح سبک زندگی 25 کیلو کم کردمدریغ از یه درصد بهتر شدنپنج ساله ناباروری دارم کلی دا ...

الهی عزیزممم

ناباروریتون فقط به خاطر تنبلیه؟

چه علائمی دارید که بهتر نشده؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم داشتم الانم دارم باید افکار زنانرو تو خودتون تقویت کنید سعی کنید غذاهای حاوی استروژن مصرف کنید دارو نه غذا البته مراقب باشید استروژن زیاد مصرف نکنید بعدا دچار آندومتریوز میشید کسایی که تنبلی دارن بدنشون به آندروژن عادت میکنه بعد که زیاد استروژن وارد بدنشون بشه دچار آندومتریوز میشن چون رحم به آندروژن عادت میکنه آهسته آهسته غذا و میوه هایی که استروژن سازن مصرف کنید مفیده کنترل میشه

الهی عزیزمممناباروریتون فقط به خاطر تنبلیه؟چه علائمی دارید که بهتر نشده؟

فقط فقط تنبلی

پریود نامنظم یا اصلا پریود نشدن

عصبی بودن

چاق شدن 

موهای زائد زیاد مخصوصا دور سینه چانه و کمر

ریزش مو کف سر

خواب نامنظم

زیاد بودن هورمون مردانه

مقاومت به انسولین و بروز دیابت نوع دو

.
فقط فقط تنبلیپریود نامنظم یا اصلا پریود نشدنعصبی بودنچاق شدن موهای زائد زیاد مخصوصا دور سینه چانه و ...

با این همه دارو خوردن اصلا علائمت برطرف نشده؟

من فقط ریزش مو و آکنه دارم

که آکنه با خوردن داروها خیلی خیلی خوب شد

الهی عزیزمممناباروریتون فقط به خاطر تنبلیه؟چه علائمی دارید که بهتر نشده؟

اره من سبک زندکیمو اصلاح کردم رفتم دکتر سونو ازم گرفت گفت مشکلی نداری دیگه

خداروشکر حدود یکساله برطرف شده

باشگاع برا من خیلی تاثیرگذاره

اره من سبک زندکیمو اصلاح کردم رفتم دکتر سونو ازم گرفت گفت مشکلی نداری دیگهخداروشکر حدود یکساله برطرف ...

باشگاه چه ورزشی؟

یعنی از یک سال پیش اصلا علائمتوت برنگشت؟

بعد این اصلاح سبک یعنی دقیقا چه کارایی باید انجام بشه؟

با این همه دارو خوردن اصلا علائمت برطرف نشده؟من فقط ریزش مو و آکنه دارمکه آکنه با خوردن داروها خیلی ...

اصلا حتی یک‌ درصد

چهار ماهه اصلاح سبک رو ول کردم

هشت کیلو اضافه وزن گرفتم هیچ فرقی نکردم  

من آکنه ندارم از اول هم جوش نمیزدم

.
باشگاه چه ورزشی؟یعنی از یک سال پیش اصلا علائمتوت برنگشت؟بعد این اصلاح سبک یعنی دقیقا چه کارایی باید ...

من بدنسازی کار می کنم

میوه و سبزی خیلی مصرف کن

غذاهای فست فودی به طور کل حذف کن

ساعت خوابتو تنظیم کن تا قبل ساعت ۹ صیحانه بخور

خلاصه که سالم زندگی کن

من علائمی ندارم خداروشکر

من بدنسازی کار می کنممیوه و سبزی خیلی مصرف کنغذاهای فست فودی به طور کل حذف کنساعت خوابتو تنظیم کن تا ...

منم یه مدت بدنسازی کار می کردم

ولی من اندامم خوبه وزنم نرماله

واسه بدنسازی هم نمی تونستم اونقدری که باید غذا بخورم و لاغر میشدم. ادامه ندادم دیگه

چقدر ترک غذاهای فست فودی سخته😢

2810