2777
2789

سلام بی زحمت اونایی که آزمایش خون و سونوگرافی برای ماه اول بارداری رفتن بیان هزینه هارو بگن

و اینکه سینه هام و زیر شکمم گاهی درد میکنه (درد قابل تحمل اما تقریبا بیشتر روز همراهم هست)

این طبیعیه؟

بی بی چکم مثبت شده 

ی هفته هم هست پریودم عقب افتاده

ی وقتایی تنها چیزی که از خدا میخوای اینه که،چشماتو ببندی،باز کنی ببینی همه چی درست شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ک رفتم بیمارستان دولتی برای بتا یه 14 هزار تومن آزمایش دادم

فقط همین 

چقدر خوب

ی وقتایی تنها چیزی که از خدا میخوای اینه که،چشماتو ببندی،باز کنی ببینی همه چی درست شده
ازمایش ازاد ۱۳۰تومنسونو رو نمیدونم با بیمه رفتمارع درد هاتم طبیعیه نگران نباش

مرسی عزیزم

بهم گفتن برو پیش ماما

اونجا پرونده باز کن

همونجا هم آزمایش و سونو بده

سونو هم الان بری میخوان ببینن کیسه جنین تو موقعیت مناسب هست یا نه ... ۲۰۰ یا ۳۰۰ تومنه نگران درد ها ...

من خودم و خواهرم دوقلو هستیم

همش احساس میکنم این دردها زیاده 

هی حس میکنم که یا دوقلو حامله ام یا خدای نکرده مشکلی باشه

الانم نرو برای سونو همون آزمایش خون بده بعد از سه هفته برو مطب دکتر همونجا هم سونو کنه

مرسی عزیزم از اطلاعات خوبت 

مرسی عزیزمبهم گفتن برو پیش مامااونجا پرونده باز کنهمونجا هم آزمایش و سونو بده

اول یه ازمایش بده بعد برو دکتر اگه خودش تشخیص بده سونو میفرسته

دکتر من گفت بتا از دوهزار و پانصد ب بالا باید سونو بدی ک ببینم ساک تو رحمه یا خارج رحم وگرنه تو این هفته های پایین ک جنین زیاد معلوم نیست و احتمالا قلبش تشکیل نشده تا ۸ هفته طول می‌کشه 

اول یه ازمایش بده بعد برو دکتر اگه خودش تشخیص بده سونو میفرستهدکتر من گفت بتا از دوهزار و پانصد ب با ...

درسته گلم

آزمایش خون بارداری رو به غیر بیمارستان دیگه کجاها انجام میدن؟

نزدیکم بیمارستان نیست

درمانگاه و مطب دکتر و ماما و ... هست 

آزمایش بتا که نشون بده بارداری یا ن زیاد نیست هزینش من ۸ ماه پیش تو بیمارستان دولتی رفتم ۴۳ تومن شد ...

مشکلم اینه شوهرم تغییر شغل داده الان بیمه نیست

همه چی رو باید آزاد پرداخت کنم