2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکلش چی بوده؟ جواب گرفته؟

خودش مشکل ژنتیکی پوستی ی بیماری نادر نورو فیبرو ماتوز  داره. قرار شهریور انتقال بدن با پول انتقال حساب کرده شده ۱۰۰

البته آبشون اکو قلب و و و خیلی آزمایش دیگ ک نیاز توده ولی محض اطمینان داده وگرنه شاید ۷۰ الی ۸۰ بسه.اخه خودم این مشکل دارم میخام پی جی دی یا تخمک  اهدایی بگیزم

خودش مشکل ژنتیکی پوستی ی بیماری نادر نورو فیبرو ماتوز داره. قرار شهریور انتقال بدن با پول انتقال حس ...

اهان من ناقل بیماری ژنتیکی ام پنجاه درصد ممکنه انتقال بدم به بچم گفتم اگر بشه پی جی دی کنم بهتره ولی خیلی هزینش بالاس

اهان من ناقل بیماری ژنتیکی ام پنجاه درصد ممکنه انتقال بدم به بچم گفتم اگر بشه پی جی دی کنم بهتره ولی ...

احتمال منو همین دوسم ک انتقال پیدا کنه ۵۰ درصد ولی برهررحال ریسک ی جون انسان دیگ همین.من چون پولشو ندارم هنوز انجام ندادم شاید هیچوقت انجام ندم چون زیاد و احتمال موفقعیت فقط ۳۰ درصد

شما خب ممکن هزینه ات کمتر باش زنگ بزن یا میتونی بزو بپرس

سلام عزیزم اگه دوست داشتی با تو تاپیک پی جی دی من با هم حرف بزنیم یه چند نفر هیتنپ که میخوان پی جی دی کنن 

مشکل ژنتیکی شما چیه؟ 

تا حالا بار دار هم شدید؟ 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

ناقل ایکس شکننده ام نه هنوز نمیدونم چیکارکنم😔

انشاالله  مامان نی نی های سالم میشی نگران نباش منم دوماه پیش سقط داشتم و حالم اصلا خوب نیست  این بارداری دومم بود که اینطوری شد اصلا نمیدونم چیکار کنم از پی جی دی هم میترسم اینهمه خرج کنم اخرش نگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

انشاالله مامان نی نی های سالم میشی نگران نباش منم دوماه پیش سقط داشتم و حالم اصلا خوب نیست این بار ...

ایشالا دعا کن برام اومدم پیاده روی اربعین قابل باشم برات دعا میکنم انشالله بچه سالم نصیبت بشه عزیزم خدابزرگه درمورد پی جی دی من سرچ کردم یه نفر اینجا گفته بود انجام داده نتیجه گرفته بچه دار شده میخواست برای بچه دوم اقدام کنه بنظرم پی جی دی هم مثل آی وی اف هست فقط یه آزمایش اضافه داره روی جنین واگر انجام بدی احتمال گرفتنش زیاده چون بهرحال شما نابارور که نیستی امیدوارم البته طبیعی بچه دار شی ونیازی نباشه بهش ایشالا منم همینطور 🙏♥♥♥

ایشالا دعا کن برام اومدم پیاده روی اربعین قابل باشم برات دعا میکنم انشالله بچه سالم نصیبت بشه عزیزم ...

مرسی عزیزم انشاءالله  همه مون نی نی های سالم داشته باشیم  منتظرم خدا یه راهی بزاره جلوم  زندگیم داره میپاشه  خودش کمکموندمیکنه مطمعنم تو حرم امام حسین برای منم دعا کن🥺🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810