2777
2789
عنوان

چقد پیش میاد که بچه‌هاتون دعوا کنید یا داد بزنید بچه زیر سه سال

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 116 پست
منم واقعا نمیکشم الان جدیدا یاد گرفته هر جا بره اسباب بازی اون بجه رو با خودش بیاره ی دفه داداشم ماش ...

یا اسباب بازیاشون میریزه با خواهرش بشون میگم بعد بازی باهم دیگه بشینید جمع کنید دستشو واسم تگون میده میگه نونونو یا بخواا دسشویی بره جدیدا میگه باید بدون کفش برم جیغ میزنه باید کفشامو در بیارم 

نه عزیزم بچم کجا بود🤣رابطم با بچه ها عالیه بچه خاله بچه فامیل خواهر کوچولو و ... باشون اینطورم باید ...

خب چون ۲۴ ساعت پیششون نیستی 🤣

۲۴ ساعت پیششون باشی دیگه خلاقیت تو نوع رفتار کم میازی

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا اسباب بازیاشون میریزه با خواهرش بشون میگم بعد بازی باهم دیگه بشینید جمع کنید دستشو واسم تگون میده ...

اره پسر منم برا دمپایی پوشیدن تو توالت مقاومتی میکنه بیا و ببین 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
خب چون ۲۴ ساعت پیششون نیستی 🤣۲۴ ساعت پیششون باشی دیگه خلاقیت تو نوع رفتار کم میازی

عزیزم خواهر کوچولم که ۲۴ ساعت بالا درس و کتابمه رو چی بگم بهت😫🤏🏻🤣

پاها رو زمین ولی طرفدار پرواز!✨️🤌🏻🤍
تا سه سالگی بچه من خیلی شیرین و گوگولی بود الان چهار و نیم سالشه زبون نفهم درجه یک شده یعنی میخوام ب ...

حالا بذار بره مدرسه اونموقع کلا میگی این واقعا بچه ی منه؟؟؟

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
عزیزم خواهر کوچولم که ۲۴ ساعت بالا درس و کتابمه رو چی بگم بهت😫🤏🏻🤣

🤣🤣 خدا قوت 

من این چیزارو سخت میگیرم هر چقدرم گریه کنه بخاطر گریه باج نمیدم راستش نمیدونم واقعا سخت گرفتم یا درس ...

منم همینجور ولی خ ی وقتایی مجبورم واقعا چون ک با خانواده همسرم ی جا هستیم اینا هم ک طاقت ندارن حوصلشون نمیکشه گریه بچه رو بشنون هی میگن بش بده بابا سرمون رفت مجبورم دیگه 

من این چیزارو سخت میگیرم هر چقدرم گریه کنه بخاطر گریه باج نمیدم راستش نمیدونم واقعا سخت گرفتم یا درس ...

درستش همینه 

منم برا گریه باج نمیدم حتی اگر چندساعت گریه کنه برای چیزی 

عقلمو دست بچه نمیدم

من اول با ارامش میگم و قربون صدقه بعد کم کم ولوم میره بالا بعد داد میزنم ولی هیچ کدومش هم به چپشم نیست اصلا اهمیت نداره براش انگار با دیوار حرف میزنم 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
🤣🤣 خدا قوت

واسه همین میگم میتونم رامشون کنم ... تو هم باید همین کار رو کنی صمیمیت و حس امنیت بده بهش قانونای خودنتو بهش بگو مثلا چیزی ریخته جمع کن با هم جمع کنید که یاد بگیره 

الان مثلا من وقتی کلی بچه میان تو اتاقم میدونن سمته میز تحریره من نباید برن چون کتابام اونجان و به قوله خودشون نباید دست بزنیم به اونا چون ماله ما نیستن! 

اینا رو بهش یاد بدی دیگه خودشم میدونه چی کنه چی نکنه! 

ولی میگم بازم داد اصلااا نزن اصلااا رو روحیش تاثیر داره اقا کوچولوعه کوچولوععع🥹✨️🤏🏻

پاها رو زمین ولی طرفدار پرواز!✨️🤌🏻🤍