2777
2789
عنوان

چقد پیش میاد که بچه‌هاتون دعوا کنید یا داد بزنید بچه زیر سه سال

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 116 پست
عزیزم اینایی ک بتون گفتم کوچکترین کارش بود ها کوچکترین خواهرش ۷سالس بخدا دختر خواب میاد موهاش میکشه ...

باورت بشه یا نه همه اینا توی سه سالگی عادیه 😁😁 فقط باید بلد باشی مدیریتش کنی . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
فعلا خوش خوشانتون هست 😂بچه های من خییلی بچه های اروم و بی دردسری بودن .و خیلی اذیتم نکردن ولی الان ...

برعکس پسر من از دنیا اومدنش ماشالله گریه کن و نااروم و پردرسر بوده😅

همه میگن اخر بچه شلوع اروم میشه به امید اون روزم که بیاد🤣🤣

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خوب بودن و اهل پس انداز و .. دوره مدیریت مالی کودکان هم رفتن و خوب حساب کتاب رو بلدن ولی حدیدا ...

پس مواظب روابطش باش احتمالا از یه دوست داره اب میخوره یا اینستا و گوشی شخصی اگر داره گرایش خاص پیدا کرده . چیزایی که گفتی به فرهنگ کره ای ها نزدیکه 

تمام چیزایی که گفتی رفتارای صد درصد نرمال یک بچه سه ساله هست و بدون که اگر اجازه استفاده از دستاشو ب ...

ضمن اینکه من فک کنم یکم سخت میگیرم 

مثلا من روزی بیشتر از یکساعت یا واقعا کار داشتم بیشتر از دو ساعت نمیذارم تی وی ببینه 

گوشی بهش نمیدم مگر چند بار انگشت شمار که تو مطبی چیزی واقعا حوصلش سررفته 

فک کنم اگه یکم شل کنم لجبازی بچم کمتر شه که مثلا برای دیدن تی وی گریه میکنه و من میگم همینقدر بود 

نمیدونم واقعا تو زمونه ای هستیم که با موج زیاد اطلاعات خودمونو سردرگم کردیم 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
خیلی سعی میکنم اما واقعا سخته در ما بچه بدی نیست اما یکسره انتظار داره من همه کارمو‌ول کنم بشینم باه ...

سعی کن مستقل بارش بیاری، وقتیم یه کاری میکنه ارامشتو حفظ کن بگو بیا با هم جمع کنیم وسایلو و ... سعی کن بیشتر حس امنیت و حمایتگری بهش بدی تا همش باش بازی کنی ...

موهاشو نوازش کن با هم نقاشی کنید موزیک گوش بدید بی کلام باشه بهتره ببین چطور باهات رفیق میشه و حس امنیت داره ...!:)

پاها رو زمین ولی طرفدار پرواز!✨️🤌🏻🤍
ان شالله هر چی که میشن عاقبت به خیر و سلامت باشن .خدا پسر عزیزت رو حفظ کنه ❤️

ممنونم همچنین بچه‌های شمارو

سعی کن مستقل بارش بیاری، وقتیم یه کاری میکنه ارامشتو حفظ کن بگو بیا با هم جمع کنیم وسایلو و ... سعی ...

خودتون بچه دارید؟؟

پس مواظب روابطش باش احتمالا از یه دوست داره اب میخوره یا اینستا و گوشی شخصی اگر داره گرایش خاص پیدا ...

همون دیگه دقیقا 

هررر چی می کشم از این کره ای هاست 

امروز بهم می گه می خوام برم زبان کره ای یاد بگیرم ! 

همه چیز فانتزی هاش شده کره .. کره .. کره .. 

اینایی که میگی درسته اما نه هر ساعت من کارگاه مادر کودک میبرمش مرتب از یکسالگیش هفته‌ای دو روز مسی پ ...

اگر منعش نکنی به مرور عادی و کمرنگ تر میشه براش بعلاوه این که بچه ها قوانین ساده رو میپذیرن میشه با قوانین ساده جلوی ریخت و پاش رو گرفت و نظم رو هم یادش داد ‌ . خیلی از مامانا یه ریتم منظم میخوان به قول شما روهفته اینجور یه بار در ماه اینجور ولی بچه ماشین و ربات نیست یه کوه کنجکاوی هست که نیاز داره به تجربه کردن . مادره که دائم باید خلاقیت به خرج بده و این نیاز رو مدیریت کنه وگرنه همینجور بزرگ میشه و یه سری رفتارا درش حل نشده باقی میمونه و توی سنین بزرگتر میشه معضل

اینایی که میگی درسته اما نه هر ساعت من کارگاه مادر کودک میبرمش مرتب از یکسالگیش هفته‌ای دو روز مسی پ ...

منم واقعا نمیکشم الان جدیدا یاد گرفته هر جا بره اسباب بازی اون بجه رو با خودش بیاره ی دفه داداشم ماشین پسرشو بش داد اینم یاد گرفت اون روز رفتم خونه عمم با اینکه هم پسرش بزرگ شده هم ماشین خیلی ریز کوچک بود ولی انقد گریع کرد عمم هی التماس میکرد باید ماشین ببری بش گفتم ن یاد گرفت هرجا رفت ی چیز ببره.بعد تا داداشمو دید دوباره رفت ی ماشین دیگه از پسرش اورد داداشم هم گفت ببرش بش گفتم ن اصلا دیگه خواهش میکنم بذار گریه کنه ولی بش نده بگو باش باری کن ولی بعد میذاری سرجاش ومیری 

خودتون بچه دارید؟؟

نه عزیزم بچم کجا بود🤣

رابطم با بچه ها عالیه بچه خاله بچه فامیل خواهر کوچولو و ... باشون اینطورم باید ببینی چطور گوش میدن به حرفام و اطمینان دارن بهم، البته من چون عاشقه بچه هام زیاد احترام میزارم به خواسته هاشون و توجهم بهشون زیاده ...:)

پاها رو زمین ولی طرفدار پرواز!✨️🤌🏻🤍
اگر منعش نکنی به مرور عادی و کمرنگ تر میشه براش بعلاوه این که بچه ها قوانین ساده رو میپذیرن میشه با ...

خدا مادرتون رو هم رحمت کنه براشون صلوات فرستادم 

منم واقعا نمیکشم الان جدیدا یاد گرفته هر جا بره اسباب بازی اون بجه رو با خودش بیاره ی دفه داداشم ماش ...

من این چیزارو سخت میگیرم هر چقدرم گریه کنه بخاطر گریه باج نمیدم راستش 

نمیدونم واقعا سخت گرفتم یا درستش همینه