2777
2789
عنوان

چقد پیش میاد که بچه‌هاتون دعوا کنید یا داد بزنید بچه زیر سه سال

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 116 پست
کوچولوعه🥹 داد نزن روششش

خیلی سعی میکنم اما واقعا سخته 

در ما بچه بدی نیست اما یکسره انتظار داره من همه کارمو‌ول کنم بشینم باهاش ماشین بازی کنم 

من روزی حداقل یکساعت مفید باهاش بازی میکنم و چند ساعتی هم جسته گریخته اما واقعا کشش اینکه همش پیشش باشم ندارم ضمن اینکه خیلی بهونه الکی داره

کاش بتونم ارومتر بلشم 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
منم پسرم از ۲ سالگی وحشی شد تا ۴ سالگیمنم هر روز میزدمش دست خودم نبودولی بت پیشنهاد میکنم بری روانپز ...

وقت گرفتم برم ببینم چطور میشه 

البته روان درمانگره 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بچه هام فوق العاده آروم بودن، ولی به هر حال روزی چند تا داد میزدم زیر سه سال ،شده داشته به یه چیز ...

بچه من شیطون نیست البته که من دوست دارم فعال و پرتحرک باشه اما خیلی بچه بهونه گیر و زورگوییه 

روزی یکبار بیرون میبرم باهاش بازی میکنم اما خب مثلا تی وی روسن کنم کاری به کارم نداره ولی خودم عذاب وجدان میگیرم و نهایت یکساعت میبینه فک کنم زیادی سخت گرفتم 

والا بخدا مادرهای خوبی هستیم . بچه هم بودیم دوران کودکیمونم مثل بچه های الان تو رفاه نبودکه ...

الانم که مشکلات روحی و روانی و مالی رو داریم تحمل می کنبم کاش،یکی هم ابن وسط،ما رو درک می کرد و با خودش می گفت نکنه امروز با این خوب رفتار نکردم !!!

الان خییلیی از دست بچه هام ناراحتم اصلا مراعات نمی کنن 

دوتاشون نوجوان شدن ۱۲،و ۱۳ ساله مدام به جون هم می افتن و بزبزن و..‌

هرررروز خدا هم یه چیز،جدید هوس می کنن از پیتزا و کباب گرفته تاهر کوفتی کع توودیجیکالا می فروشن !!! 

الان دخترم مجبورم کرو فقطططط برای یه موچی که معلوم نیست توش چی ریختن و با چی درست کردن ۱۰۰ تومن بدم و بریم وبخریم 

این داستان هر روز هست لااقل چند روز بک بار!!! 

از حباب ساز تنفگی گرفته تا قطب نما و اسلحه شکاری و بابلتی و .... 

خییلی عصبانی شدم من الان خودم توواوج بی پولی ام و مدام در حال قتاعت ووصرفه جویی و همسرم هم مدتی هست که تووسفر کاری هست و پول زیادی نمی تونم بگیریم چون اونم دستش خالیه !  و هررقدر به بچهدها می گم یکم مراعات کنبد اصلا توجهی نمی کنن واقعا کلافه ام !،الان کلا ۸۰ هزار برام مونده و نمی دونم چبکار کنم ! 

و هر بار قسم و ایه که این اخرین بارهست !!!

از طرفی هم تو یه سنی هستن که دلم نمی خواد بهدخاطر  خرید یه چیزی اویزون این و اون بشن ! 

پدرشونم به حسابشون پول می ریزه ولی به یک روز نمی کشه که کلادخرج می کنن !

جاریا من با هم تو ی ساختمونیم بچهاشونم ۳سالشونه روزی ۴بار حداقل دعواشون نکنن اصلا روزمون شب نمیشه ما ...

من اصلا کتک نمیزنم اما داد چرا زدم سرش 

پسرم شهریور ۳ سالش تموم ولی بخدا دیگه اعصاب نذاشت واسم نمیدونم خودم بی اعصاب شدم یا این بچه مثلا این ...

تمام چیزایی که گفتی رفتارای صد درصد نرمال یک بچه سه ساله هست و بدون که اگر اجازه استفاده از دستاشو بهش ندی از لحاظ روحی خیلی بهش فشار میاد بچه ها با دستاشون همه چیز رو میشناسن توی این سن به جای این که بگی نکن یه ارچه بزرگ پهن کن بذار ازاد باشه . یه تکه بزرگ پنیر بذار تو بشقاب بگو بیا با انگشت بردار . تخم مرغ ابپز با چاقوی پلاستیکی بهش بده بگو تکه کن . باید خلاقیتت رو ببری بالا . بچه نو پا داری عزیزم نه عروسک پشت ویترین که مواظب باشی کثیف نشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
پسرم شهریور ۳ سالش تموم ولی بخدا دیگه اعصاب نذاشت واسم نمیدونم خودم بی اعصاب شدم یا این بچه مثلا این ...

‌دییقا همینه 

اینم بهش اصافه کن که مدام به من اویزونه که بیا بازی کنیم 

اتفاقا من ترکیب روش قدیم و جدید رو می پسندم و اگر لازم باشه به تنبیه بدنی هم معتقدم . ولی هزار تا ام ...

من اصلا تنبیه بدنی نکردم و فکر نکنم بکنم 

اما داد زدم مخالفت کردم دعواش کردم 

والا بخدا مادرهای خوبی هستیم . بچه هم بودیم دوران کودکیمونم مثل بچه های الان تو رفاه نبودکه ...الانم ...

من فعلا به اون برهه نرسیدم پسرم ۲/۵ سالشه اما خب واقعا سختمه 

و اینکه سر هر چیز کوچیک بهونه و گریه داره عصبیم میکنه 

تمام چیزایی که گفتی رفتارای صد درصد نرمال یک بچه سه ساله هست و بدون که اگر اجازه استفاده از دستاشو ب ...

عزیزم اینایی ک بتون گفتم کوچکترین کارش بود ها کوچکترین خواهرش ۷سالس بخدا دختر خواب میاد موهاش میکشه ک باید بیدار بشی یا میره کمد خداهرش تمام وستیل و کتاباش بهم میریزه اینم شروع میکنه جیغ وویغ کردن تمام دیوارای خونه رو نقاشی کرده از همه چی ۲تا میخواد همش عدد ۲ رو زبونشه من خیلی خیلی دوسش دارم قربونش برم ی وقتایی هم واقعا از کاراش خندم میگیره اصلا دلم نمیاد بزنمش ولی داد میزنم سرش همین الان باباش خواب بود من همیشه تو اتاق ی کلمن کوچک آب میذارم گرفته سر کلمن باز کرده کل تخت خیس کرده

من فعلا به اون برهه نرسیدم پسرم ۲/۵ سالشه اما خب واقعا سختمه و اینکه سر هر چیز کوچیک بهونه و گریه دا ...

فعلا خوش خوشانتون هست 😂

بچه های من خییلی بچه های اروم و بی دردسری بودن .و خیلی اذیتم نکردن ولی الان دارن تلافی می کنن..‌ 🥲

توواین سن هم که فقط،هزینه ها شروع میشه..‌ 

والا بخدا مادرهای خوبی هستیم . بچه هم بودیم دوران کودکیمونم مثل بچه های الان تو رفاه نبودکه ...الانم ...

این که اونا مرتب هوس چیزای جدید کنن طبیعیه ولی مدیریت خزج رو باید حتما یادشون بدی . از سنای پایینتر باید شروع میکردی ولی الان هم دیر نشده 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
این که اونا مرتب هوس چیزای جدید کنن طبیعیه ولی مدیریت خزج رو باید حتما یادشون بدی . از سنای پایینتر ...

خیلی خوب بودن و اهل پس انداز و .. دوره مدیریت مالی کودکان هم رفتن و خوب حساب کتاب رو بلدن 

ولی حدیدا این طوری شدن خصوصا دخترم 

حدودا یکی دوماه هست که کلا عوض شدن 

تمام چیزایی که گفتی رفتارای صد درصد نرمال یک بچه سه ساله هست و بدون که اگر اجازه استفاده از دستاشو ب ...

اینایی که میگی درسته اما نه هر ساعت 

من کارگاه مادر کودک میبرمش مرتب از یکسالگیش هفته‌ای دو روز 

مسی پلی با هم میکنیم 

بیرون میبرم 

طبیعت میبرم ماهی یکبار حداقل 

اما اینکه کلا ازاد بذارم و مدام ریخت و پاش جمع کنم واقعا در توانم نیست فک کنم در توان کمتر کسی باشه 

اگر یکبار دوبار در روز بود من به همه خواسته‌های معقولش جواب مثبت میدادم اما اینکه من نوعی به جز مادری وظایفی هم دارم بیرون کار دارم مهمون میاد مهمونی میرم همسر هستم دختر یه خانواده هستم نمیتونم و واقعا کشش ندارم مدام فقط پا به پای بچه باشم و بااحترام فکر میکنم خیلی از اونایی که تبلیغ و ترویج اینو میکنن که بجه باید تجربه کنه و … خودشون از دور نظاره گرن