2777
2789
عنوان

چقد پیش میاد که بچه‌هاتون دعوا کنید یا داد بزنید بچه زیر سه سال

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 116 پست
من یه بار با خواهرم سر همین دعوا کردم؛گفتم ببین حتی اگه دیدی یه مادر بدترین رفتارو باهاش داره حق ندا ...

بابا خواهرت و شاید هفته ای یه بار بزور ببینی مادرشوهر من عین چی همش جلو چشممونه دخترمم انقد بیتربیت و لج باز شده که نگو میگم بابا بزارین بچه ام و تربیت کنم ولی نمیزارن خدا به دادم برسه خواهر شوهرمم ای وی اف کرده یه هفته اس اومده خونه مادر شوهرم خوابیده اونم بدتر ازمادرشوهرم طرفداری شو میکنه انگار من دشمن دخترمم

از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره همبنه از قبل میگم اما درسته مواقعی که میگم برو بازی کن بدتر میشه

باید پیشنهاد بعدیت جذاب تر باشه توی این سن . وگرنه نمیتونه دل بکنه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دیدی گفتم 🥰من یه دختر ۱۲ ساله دارم یه هشت ساله میخوام بدونی متوجه حرفات هستم چون چالش های هممون مث ...

بله درسته 

کاملا با حرفاتون موافقم و ممنونم که درک می کنید چی می گم .

دخترم که کلاس زبا ن و رشته نینجا چند ساله داره می ره و مدام درحال جنب و جوش هست . و دلش،می خواد ما کلا بیرون باشیم دم به دقیقه 

از طرفی من خودم یه ادمی هستم که زیاد اهل بیرون رفتن نیستم و همین برام مشکل ساز شده . 

گوشی بله دارن و فقط،برنامه ایتا نصب دارن  .

خودمم می دونم اگر با این روند پیش برم احتمالا به مشکل بخوریم . 

بله درسته کاملا با حرفاتون موافقم و ممنونم که درک می کنید چی می گم .دخترم که کلاس زبا ن و رشته نینجا ...

خیلی عالیه در شرایطی که گفتی خیلی راحت تر میتونی کنترلش کنی دیگه ما مجبوریم پا به پای بچه ها بریم نوجوونی سن حساسیه اگر خودمون پایه شون باشیم امن ترین حالت ممکنه . باهاش اشکار مخالفت نکن پایه اش باش ولی غیر مستقیم مدیریتش هم کن . من خودم اصلا استخر دوست ندارم حتی شنا هم بلد نیستم ولی به خاطر بچه هام میرم . باید پا به پاشون بریم تا از این مرحله حساس رد بشن . ان شا الله خدا به هممون کمک کنه بچه ها امانت بزرگی هستن دست ما

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
حالا بذار بره مدرسه اونموقع کلا میگی این واقعا بچه ی منه؟؟؟

وای خدا یعنی میخواد بدتر بشه😭همش میگم بره مدرسه معلما درستش میکنن 

البته الان اینی ک شده به لطف رفتن به مهده 

اینایی که میگی درسته اما نه هر ساعت من کارگاه مادر کودک میبرمش مرتب از یکسالگیش هفته‌ای دو روز مسی پ ...

ببر ازمایش کم خونی و ویتامین دی.. 

چون گاهی بچه از کم خونی یا کمبود ویتامینی ممکنه عصبی و نق نقو و بهانه گیرم باشه.. 

میتونی ببریش مهد .یا بدیش ب مادرت یا خاهری بدون تو ببرنش بیرون تا بفهمه بدون توهم میتونه بازی کنه

اینکه میخاد باتو بازی کنه از وابستگیه چون در طول روز نود درصد تورو میبینه و وحشتناک وابستگی میاره و واقعا باید از همون نوازدی گاهی بچه اروباید تواتاق تنها گذاشت تا سرگرم شدن مستقل رو یاد بگیرن .تی وی هم بزار ببینه اما هر نیم ساعت یا یک ساعت خاموشش کنی تا چندساعت تحرک داشته باشه بعد دوباره روشن کنی 

اوج غم زنان اونجا مشخص شد که تو فیلم :مجرم عاشق:تانیا قبل خودکشی ظرفارو شسته بود:)
اخی بارداری بسلامتی از الان باهاش حرف بزن بگو همبازی میارم برات نی نی برات کادو میاره نی نی دوست دار ...

به خدا همیشه میگم هنوز میگم تو از نی نی خوشگلتری مهربونتری نینی خیلی دوست داره عاشقته میخواد بیاد که باهام بازی کنید همیشه شکممو بوس میکنه یهو میبینی دعواش میکنم که ناراحت میشه دوتا میزنه تو شکمم 🤣🤣🤣به قول معروف دق و دلیشو سر این بیچاره خالی میکنه 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
گناه ما کردیم ک داریم اینا رو تحمل میکنیم و کنارشون زندگی میکنیم

اره واقعا اتفاقا همین امروز با شوهرم و مادرش دعوام شد 

دخترم پیپی کرده بود به شلوارش اونم سه بار پشت سر هم هی من بردم شستم آوردم بازم تکرار کرد من سرش داد زدم چرا به من نمیگی ببرمت دسشویی سر اون مادر شوهرم سرم داد زد منم بهش گفتم تو کاریت نباشه بزار ادبشو بدم شوهرمم پشت مامانش دراومد دعوامون شد😔😔

الانم با هیچکدومشون حرف نمیزنم

از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
اره واقعا اتفاقا همین امروز با شوهرم و مادرش دعوام شد دخترم پیپی کرده بود به شلوارش اونم سه بار پشت ...

دقیقا مادرشوهر منم همینه تا ی کاری واس بچع ها انجام میده هزار دفه تکرارش میکنه عزیزم مادرشوهرت ولش کن ولی با شوهرت حرف بزن مادرشوهرا از خداشونو ما باهم مشکل داشته باشیم اونوقت پسرشون انقد عزیز میشه پیششون سعی کن هم باهمسرت حرف بزنی بش بگو تو روابط شما ومادرش دخالت نکنه