2777
2789

میدونم که کار کاملا اشتباهیه از نظر روانشناسی خیلی عواقب داره اما واقعیت رو دوست دارم بدونم نه اون چیزی که همه یه نقاب مادر اروم‌و صبور رو زدن و تو اینستا میان میگن و نشون میدن 

چون من به عنوان یه مادر شاید  شده روزی یکبار دعواش کنم و قطعا عذاب وجدان بگیرم 

میخوام ببینم من مشکل دارم کم حوصله و زودجوشم یا میشه گفت عادیه؟ 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بچه هام فوق العاده آروم بودن، ولی به هر حال روزی چند تا داد میزدم زیر سه سال ،شده داشته به یه چیز خطر ناک دست می‌زده،الانم که تا دلت بخواد داد میزنم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

جاریا من با هم تو ی ساختمونیم بچهاشونم ۳سالشونه روزی ۴بار حداقل دعواشون نکنن اصلا روزمون شب نمیشه مادرشوهرمم میگه الهی دستتون بشکنه شما مگه نامادری هستین بچه ۳ساله رو میزنین😂😂داستان داریم کلا اما بهتره بچهارو نزد اما خب گاهی خیلی میرن رو مخ دیگه

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
تا سه سالگی بچه من خیلی شیرین و گوگولی بود الان چهار و نیم سالشه زبون نفهم درجه یک شده یعنی میخوام ب ...

پسر من از اول گریه کن و نااروم بود 

اما واقعا از دوسالگی به بعد افتضاح شده 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

پسرم شهریور ۳ سالش تموم ولی بخدا دیگه اعصاب نذاشت واسم نمیدونم خودم بی اعصاب شدم یا این بچه مثلا اینکه صبح زود بیدار میشه حالا خودم هم زود بیدارمیشم معمولا تخم مرغ اب پز ناشتاش هست هزارتا بهونه درمیاره سر خورون میگه خودم نصفش کنم بدون نون بخورم با لست بخورم بعد میگه باید دم در پذیرایی بشینم بخورم هزار دفه وسط خوردن ببند میشه یا اگع پنیر بش بدم میگه باید با دستم پنیر دربیارم بخورم 

اتفاقا من ترکیب روش قدیم و جدید رو می پسندم و اگر لازم باشه به تنبیه بدنی هم معتقدم . ولی هزار تا اما و اگر داره . تا سه سالگی نه رو فقط و فقط برای موارد خیلی ضروری استفاده میکردم چیزی که واقعا خطر باشه یا واقعا نشه که انجامش بده .و اصلا تنبیه بدنی نبود چون بچه متوجه نیست 

از حدودای دو نیم و نزدیک به سه بچه به یه سنی میرسه متوجه میشی که داره دیگه ازت سو ااستفاده میکنه اونجاست که باید محکم تر بشی و قاطع تر ولی بازم تنبیه بدنی میشه راه اخر اخر اخر اخر بعد ازاین که هزار و یک راه و رفتی و نشد ولی بازم حد و حدودشو باید بدونی . اگر بین سه تا شش بچه رو با محبت و قاطعیت تربیت کردی تقریبا از هفت کارت اسون تر میشه ولی باید بدونی که تعادل مهمه روش تربیتی  که فقط تنبیه باشه یا فقط محبت باشه جواب نمیده 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚