2777
2789
حالا چون ریپ زدم قرار نیست برداشت بی ربط داشته باشی من اگر گیرایی ضعیفی داشتم الان داشتم همستر بازی ...

نه گیراییت که قویه درست میگی گفتم که شما خنک کنت ضعیفه اگر گیراییت بالاس منظورمو میفهمی،دیگه هم ریپ نزن جوابتو نمیدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اطلاع دارم 🌼 اینم میدونم که ۷ صبح تلگرام ( همستر رو هک کردن )

باشه. مرسی خبر دادی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اطلاع دارم 🌼 اینم میدونم که ۷ صبح تلگرام ( همستر رو هک کردن )

واسه ما که هنوز تغییری ایجاد نشده

هیچ خبر رسمیی هم از هک شدنش نیومده

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
نه نودل ربات خریده، کسی باورش نمیشد ولی خو خریده دیگه، بااااور کن🐽

وای خدا کسیو گیر آدم خنگ نندازه😂🤣

پروفیتتو بالا ببری به همون اندازه خودش سکه جمع میکنه

فقط کافیه هر چندساعت یکبار بهش سر بزنی

تپ سواپم همینطور بود

خودش یه ربات داشت باید با سکه هات میخریدیش

از اون به بعد خودش برات سکه جمع میکرد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
همون موقع هم نات رو میگفتم دروغه و با انگشت زدن جرا باید پول بدند

چرا نات کویین رو قاطی این چرت پرتا کردین؟

▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▇█▇▅

حالا انگار همستر به ما پول نده

به اونایی که همستر نداشتن پول میدن😂

یعنی حسودتر و بخیل تر از زنا موجودی ندیدم

چشم ندارن حتی همجنس خودشونم ببینن

جای اینکه خوشحال باشن کسی پول گیرش بیاد

میگن آخیییش همستر کلاهبرداری بود دیدین فلان شد

همچین آدمایی تو زندگیشون هیچ پوخی نمیشن

چون دلشون سیاهه‌. هرچی سرشون بیاد حقشونه