2777
2789
من اگه باهوش بودم که با شما بحث نمیکردم😀😀 باهوووش وقتی بدون ضربه زدن سکه جمع کنی ( دوبااااره برمیگ ...

چی شد؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا همینه اصلا نمیدونن همستر دقیقا چیه و ندارنش بعد میان نظریه صادر میکنن بابا در مورد چیزی که اصل ...

الآن فقط منتظرن بیان عقده هاشونو خالی کنن، میگم لااقل صبر کنید صد در صد شه بعد بیاین اظهار دانایی و خوشحالی کنین😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
کدوم ربات😂 بابا فقط کافیه هر سه ساعت همسترو باز کنی نمیری از جایی ربات بگیری که اون مال خود بازیه

نه نودل ربات خریده، کسی باورش نمیشد ولی خو خریده دیگه، بااااور کن🐽 

بچه ها سکه و پروفیتتون چنده؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اها من از اون سردرنیاوردم حذفش کردم..امپراطوری ماسک رو داری؟

نه اونو ندارم

ماژور مدلش با بقیه فرق داشت

باید تو کانالایی که میگفت عضو میشدی

چیزایی که میگفت انجام میدادی تا ستاره میداد

مدل کلیک کردنی نبود

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

دوستانی ک میگن واقعیه گیریم واقعیه ده سال دیگه لیست شد. شما طی این مدت ۴۵۰ گیگ نت خرج کردین معادل ۴۰ میلیون  بعد ۵ میلیون فروختین

کی سود کرده؟ تو یا سایت؟

▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▇█▇▅

بچه ها سکه و پروفیتتون چنده؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
تو منو ریپ زدی والا،گیرایی من ضعیفه خنک کن شما ضعیفتر به سلامت

ولشون کنه. مهم نیست نظراتشون. بزار بگن

الآن فقط منتظرن بیان عقده هاشونو خالی کنن، میگم لااقل صبر کنید صد در صد شه بعد بیاین اظهار دانایی و ...

چی بگم والا طرف اومده منو ریپ زده مسخره میکنه بعد میگه گیراییت ضعیفه بحث نکنیم انگار من رفتم التماسش کردم بی برام نظریه بده😂😂

دوستانی ک میگن واقعیه گیریم واقعیه ده سال دیگه لیست شد. شما طی این مدت ۴۵۰ گیگ نت خرج کردین معادل ۴۰ ...

اینترنتی که تو نی‌نی سایت مصرف میشه

چندین برابر بیشتر از اینترنتیه که ربات مصرف میکنه😂

اینترنتی که تو نی‌نی سایت مصرف میشهچندین برابر بیشتر از اینترنتیه که ربات مصرف میکنه😂

خخخ . من وقتی اینجام نتم مثل لاکپشت حرکت میکنه

اون که تلگرامه بیبی!

▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▇█▇▅