2777
2789
وقتی هیچی از بازی سر در نمیاری و فک میکنی انگشتیه😆:پس نات کوین ک ازش سیزده میلیون پول گرفتم هم الکی ...

ول کن بابا با جماعتی که جز دستور قورمه سبزی

چیزی نمیدونن الکی بحث نکن😂

چقدم اعتماد به نفس دارن

نه میدونن ارز دیجیتال چیه

نه میدونن ایردراپ چیه

نه با ربات کار کردن

نه از اونایی که لیست شدن خبر دارن

ولی جوری رفتار میکنن انگار بیشتر از ما در جریانن😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی از همستر سر در نمیاری:😂والا ما اصلا با انگشتامون کاری نکردیمربات خریدیم خودش سکه جمع میکنهکامب ...

ای جووووون آخه تو کوووووجا بودی تا الاااان؛ داشتم نودل میخریدم واست که خوراکی داشته باشی🐓

و اما جوابت= این رد شد و کسایی که ربات میگیرن ( تمام سکه های جمع شده برمیگرده) اینو هک کردن...  

پشتکار شما تو کوبیدن رو صفحه گوشی رو توی درس خوندن داشتم الان پروفسور بودم

من درسامم خوندم شما نگران من نباش منظور من از تپ کردن اون چیزی که تو ذهن شماس نبود اصطلاح بود ما پروفیت داریم روزی ۱۱ میلیون خودش سکه جمع میکنه نگران صفحه گوشی من نباش

حالا شما خوشحال نباش. معلوم نیست چی بشه. دارن الک میکنن

خوشحالم 😌

▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▇█▇▅

خوشحالم 😌

خوب باش. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
ای جووووون آخه تو کوووووجا بودی تا الاااان؛ داشتم نودل میخریدم واست که خوراکی داشته باشی🐓و اما جواب ...

واسه خودت قرص فشار بخری بهتره عزیزم

من به اندازه کافی نودل دارم😂😂

ربات واسه خود همستره باهوش

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
دروغ نیست من نات کوین ۱۰ میلیون تومن شد خواستی بیا اسکرین صرافی و تون کیپر رو بدم

معلومه ک نایت کوین واقعی بود 

ولی بقیه قلابی

▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▇█▇▅